wedmag plus

Despre MAISON GADO

Maison Gado a început din nevoia de a îți relaxa mintea , sufletul și gândul prin procesul creativ.

Împletirea manuală a cristalelor, perlelor, elementelor decorative, dă naștere unui spațiu aproape meditativ, unde mintea se eliberează prin creativitate, prin expresia naturală a îndeletnicirilor acumulate, toate spre a fi purtate în momente cu emoții intense.

Gabriela, designerul Maison Gado, a pornit pe acest drum din simplă pasiune, dintotdeauna fiind atrasă de lucrul în detaliu, de arte, pictură, handcraft și broderie.

Zona bridal este minunată prin intensitatea sentimentelor revărsate, să faci parte din povestea unor suflete, este o onoare ce vine deopotrivă cu responsabilitate și trăiri intense .”

Bijuteriile noastre sunt realizate manual, utilizând materiale de calitate superioară, sârmuliță suflată cu argint, placată cu aur sau din cupru, perle de cultură, ce se adresează atat zonei bridal cât și zonei accesoriilor de seară.

Testimoniale

Recomand din suflet accesoriile de par. Sunt minunate si atent lucrate si nu se compara cu nimic din comert. Va multumesc din inima pentru disponibilitate, seriozitate si livrare din scurt! Sunteti senzationale!
Madalina Hahue – Bucuresti
Cu mana pe inima va spun ca sunt cele mai frumoase bijuterii vazute de mine vreodata. Sunt de vis. Extrem de frumos lucrate si ambalate. Cat de curand revin si cu poze.Va multumesc inca o data pentru toata amabilitatea si daruirea.
Andreea Arama - Iasi
Bijuteriile sunt foarte frumoase, exact cum mi-am dorit si livrarea foarte rapida. Multumesc!
Andreea Nicolaescu - Timisoara

Contact MAISON GADO