Atunci cand ne-am hotarat sa incepem aceasta serie de video-interviuri, am avut in minte un obiectiv clar – sa reusim sa redam publicului intr-un fel cat mai autentic esenta celor mai buni furnizori ai domeniului organizarii nuntilor din Romania. Sa privim putin prin gaura cheii si sa oferim o experienta diferita de un articol scris, ,,fara voce”, poate putin impersonal sau poate putin prea generic. Sa ajutam cititorii (si ,,privitorii”) nostri sa-si imagineze cum ar decurge o discutie cu acesti oameni, sa le aratam cate putin din mediul lor de lucru si sa le usuram astfel alegerile. Nu in ultimul rand, sa aratam si povestea din punctul lor de vedere, sa dezvaluim cate ceva din spatele ,,cortinei”. Detalii vii care iti pot spune multe despre profesionalismul, dedicarea, personalitatea sau motivatia lor.

Astfel, asa cum ,,amenintam” la publicarea primului video-interviu WEDMAG, continuam astazi seria cu un alt invitat special – Maison Dadoo. Cine si ce este Maison Dadoo, cu ce se ocupa si de ce ati dori sa-i aveti in echipa la nunta voastra, aflati doar apasand ,,play”.

Multumiri speciale pentru realizare merg din nou catre Tales.ro. Multumim de asemenea Maison Dadoo pentru timpul acordat si pentru gazduire!

WEDMAG – Interviu Dadoo from WEDMAG on Vimeo.

Credit foto: Mircea Ciuca.

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.