Probează accesoriul de mireasă utilizând grafica digitală

Mai ales când ești mireasă, vrei să probezi, să simți vibe-ul pe care ți-l transmite un anumit lucru pe care îl vei purta în ziua nunții. În vreme de pandemie, vizita în showroom-uri este exclusă. Așadar, iată ce îți propune Maison Gado: proba accesoriului de mireasă utilizând grafica digitală.

Necesitatea unei certitudini atunci când achiziționezi un produs online, poate fi o provocare, atât pentru client cât și pentru furnizor. Când cumpărăm online, în special accesorii sau haine, ne întrebăm dacă am făcut decizia corectă, dacă se vor potrivi, cam care sunt dimensiunile pieselor în realitate sau cum ar arăta acestea pe noi.

Chiar dacă accesoriile de mireasă Maison Gado au fotografii ce ajută clientele în acest sens, contextul în care piesele sunt puse, de multe ori nu reprezintă estetica pe care și-o dorește fiecare clientă. Piesele sunt tototdată versatile, astfel că fotografiile nu pot surprinde întotdeauna variațiile acestora.

Accesoriile pot arăta în acelasi timp diferit și în funcție de culoarea părului, modul în care alegem să îl stilizăm cât și poziția în care dorim să le montăm în păr.

Astfel ne dorim să venim în ajutorul clientelor, cu un serviciu inedit, oferim posibilitatea de a vizualiza cum ar atăta accesoriul înainte de a fi achiziționat, prin “montarea” acestuia în colaborare cu graficieni, pe poze trimise de clientă.

simulare digitala accesoriu mireasa maison gado

simulare digitala accesoriu bridal maison gado

Cum funcționează?

Alegi maxim 2 accesorii pe care îți dorești să le vizualizezi;

Alegi hairstyling-ul pe care iți doresti să îl ai la eveniment;

Îți realizezi o poză în unghiul potrivit (din profil dacă piesa se montează pe lateral, din față dacă este o coronița și din spate dacă piesa se pune la spate);

Noi ne facem magia și montam digital piesa în părul tău (părul trebuie aranjat de tine aproximativ așa cum iți dorești ca idee să arate la eveniment, sau poate fi o poză realizată la proba pentru coafură)

Procesul în funcție de dificultatea accesoriului dureaza între 1-5 zile.

Cost: 15 eur (per cadru cu unul sau 2 accesorii). Pentru mai multe cadre în funcție de dificultatea, se pot aplica diverse discounturi.

simulare digitala accesorii mireasa maison gado

Digitalizarea procesului de achiziție, este un pas uneori complex, ce necesită inovații și abordări noi. Totodată modul prin care ținem legătura cu fiecare clientă și acest gen de personalizare a achizițiilor, păstrează acea notă personală și certitudinea de care avem nevoie, atât noi ca furnizori care ne dorim să ne facem clientele fericite, cât și clientele noastre care își doresc să se asigure că ceea ce comandă este cea mai bună alegere estetică.

Acestă metodă este utilă, atât în aceste vremuri de criză, când showroom-urile sunt închise, cât și în general atunci când avem comenzi din alte orașe sau din alte țări.

Let your beauty bloom!

Maison Gado

simulare digitala accesorii mireasa maison gado simulare digitala accesorii mireasa maison gado simulare digitala accesorii mireasa maison gado simulare digitala accesorii mireasa maison gado

[mc4wp_form id=”10653″]

*****

Citește noul număr al revistei Best Of Weddings – inspirație de nuntă 100% româneascăNunțile sub amenințarea coronavirusului