Art Bending indoaie…sarma. Poate ca nu suna asa interesant, insa daca apuci sa si vezi macar o parte din creatii, iti dai seama ca nu e o treaba doar interesanta ci una de-a dreptul fascinanta.  Iar zonele ,,de nunta” in care sarma indoita in fel si chip are aplicatii practice sunt multe – si sigur se mai pot descoperi si altele. Ati vazut cu siguranta umerase purtatoare de mesaje sau nume (,,The Bride”, ,,Mrs.X”, ,,Doamna Y” etc), dar stiti ca se pot face si cake toppere, marturii si alte accesorii din sarma insufletita?

Umerasele din lemn pe care este imprimata tema de nunta este cel mai nou produs art bending.  Umerasul Picasso a fost realizat pentru o nunta cu tema arta contemporana, acesata idee se poate adaptata la orice alta tema si pentru orice buget.

IMG_2181

art bending

 

Cake topper-ul este un accesoriu inedit care ofera o experienta vizuala aparte si care dupa eveninent este pastrat de miri sau nasi. Acesta este  realizat pe comanda – tinand cont si de dimensiunile tortului. Metalul nu oxideaza si nu produce modificari de gust sau forma asupra tortului. Preturile incep de la 30 ron pentru o piesa si difera in functie de complexitatea piesei.

                                                                                                                                                        IMG_211475749403075

Marturiile tin intotdeauna cont de tema nuntii si sunt realizate conform specificatiilor oferite de miri. Asa cum bine stiti, sunt realizate manual – iar intr-un set de marturii nu sunt diferente  de marime si aspect intre piese. Acestea sunt oferite fiecarui invitat in parte . Toate marturiile au pe langa aspect vizual deosebit si utilitate(suport place card sau pentru fotografii).

IMG_69767683048350

Preturile incep de la 3,5 ron / piesa pana la 10 ron / piesa.

In aceasta categorie sunt incluse si suporturile pentru numerotarea meselor cu inaltime mai mare, de la 8 la 35 cm.

Pe langa traditionalele atentii oferite mirilor, se pot realiza si obiecte decorative pentru perete realizate din sarma. Realizate in linie minimalista ofera un aspect deosebit incaperii in care sunt expuse. Preturile pornesc de la 150 ron.

Orice ati alege, un lucru e clar – nici sarma nu mai e ce-a fost. A prins viata, poate purta mesaje, amintiri si poate fi modelata dupa ganduri, dupa vorbe, dupa dorinte sau urari.

IMG_73865571868394

Credit foto: Paula Gecan, Edith Francu, Laura Balc, Rares Ion, Attila Hajos, Ovidiu T. Veres