Cat de sigur esti ca vrei ,,altceva” la nunta ta? Fii sincer – ti-a trecut macar o data prin gand asta, nu? Ce sa faci sa alegi ceva diferit, dar totusi ceva care sa aiba sens. Adica, fie vorba intre noi, ,,altceva” ar putea insemna si dresura de crocodili vopsiti roz. Dar, in afara cazului in care ai o audienta cu totul si cu totul speciala, efortul si decizia nu prea ar avea nicio justificare (poate doar daca povestea voastra de dragoste a inceput undeva in delta Nilului, intr-o barca mica, inconjurata de crocodili).

Deci trebuie sa gasesti ,,altceva”, ramanand totusi cu picioarele pe pamant si oferind invitatilor o experienta placuta. Ok, de preferat foarte placuta.

Avem pentru tine o propunere – alege un bar de gelato si o sa faci cu siguranta senzatie cu un produs bun, prezentat cum se cuvine. Poti sa-l pui langa candy bar, sau poti chiar sa scoti candy barul din ecuatie daca bugetul iti spune asta. Cert e ca o sa ai acel ,,altceva” bine integrat in poveste, de care oamenii vor vorbi o vreme.

George Balan e pasionat de gelato. Se vede din cum povesteste. Are sanse mai mari sa te convinga ca gelato la nunta iti prinde bine decat ar face-o un articol scris pe WEDMAG, de aceea subiectul acestui video-interviu WEDMAG este Gelato d’Amore. Vizionare placuta/ pofta buna! (probabil veti da iama in ceva gelato imediat dupa).

Multumirile de rigoare merg si azi catre Tales.ro pentru realizare si pentru The Wedding House pentru gazduire!

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.