Ne-am pus serios pe treaba.  Cat de serios – o sa vedeti in saptamanile care urmeaza. Nu vrem sa dam prea mult din casa si nici nu vrem sa ne laudam inainte sa infaptuim, insa e oficial – ta daa! – astazi inauguram seria de video-interviuri WEDMAG.

Castigatoarea primului material publicat este Alina Popa, gazda de la The Wedding House, sau Alice in Wonderland – cum ni s-a parut noua ca ar fi cand am fost la ea sa filmam materialul. Am incercat sa surprindem si sa va transmitem tot ce e mai bun si mai frumos la locul asta special creat de Alina, de care ne dorim sa afle cati mai multi viitori miri in cautare de Altceva.

Stati pe-aproape, pentru ca urmeaza si alte materiale cu cei mai buni si mai speciali si mai devreme/tarziu acasa furnizori din domeniu. Suntem foarte entuziasmati, speram sa va molipsim si pe voi si sa va faca placere sa urmariti interviurile. Mai mult de-atat, speram sa le gasiti utile in goana asta poate putin prea abstracta in cautarea celor mai buni dintre cei mai buni.

Foarte important – multumim pentru imagine si montaj Tales.ro si pentru gazduire The Wedding House, iar de la voi asteptam impresii!

WEDMAG – Interviu Wedding House from WEDMAG on Vimeo.

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.