Marturii handmade

De ce marturii handmade? Marturia de nunta este micul suvenir daruit in semn de apreciere si multumire celor care iti sunt alaturi la unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta.

Este obiectul cu care ei vor pleca acasa de la nunta si pe care tu te gandesti ca ei il vor pastra ca amintire ani buni de zile. Sa le aminteasca de clipele frumoase petrecute la nunta voastra. Daca alegi marturii handmade, cel mai probabil ca o vor si face. Este mai greu sa arunci ceva facut cu drag de mana, decat un obiect produs automatizat, in serie.

Exista o multitudine de optiuni din care poti alege, dar ca sa simplifici lucrurile cred ca ar trebui sa decizi asupra unor marturii care iti sunt dragi tie in primul rand. Si de ce sa nu alegi marturii handmade care vor aduce in plus acel WOW factor pe care ti-l doresti intr-o zi atat de speciala?!

marturii handmade

Avantajele marturiilor handmade

In ultimii ani, conceptul de handmade s-a dezvoltat din ce in ce mai mult la noi in tara, asa ca poti descoperi de-a lungul cautarilor tale multe magazine online specializate pe marturii sau decoratiuni de nunta lucrate manual.

Daca optezi pentru marturii handmade, unul dintre cele mai mari avantaje este ca vei avea libertatea de a decide estetica lor impreuna cu cei care le fac. De cele mai multe ori handmade inseamna in acelasi timp si personalizabil.

Asa este in cazul tablouaselor cu flori presate de la The Handmade Favour care pot fi decorate dupa sezon, tematica sau cromatica nuntii, cu aceleasi tipuri de flori sau cu flori diferite. Ori pot avea texte scurte in limba romana sau engleza si inimioare de hartie in diverse culori.

marturii handmade marturii handmademarturii handmade

Un alt motiv pentru a alege marturii handmade este unicitatea acestora. Frumusetea micilor imperfectiuni care da de inteles ca marturia a fost realizata de mana cu siguranta ii va impresiona pe invitati.

Marturiile de nunta inseamna oricum o anumita cheltuiala, asa ca de ce sa nu mergi pe ceva inedit pentru cei dragi, ceva ce probabil nu au mai primit cu alte ocazii. Ii vei face sa se simta mai speciali!

marturii handmade

Realizarea marturiilor handmade

Daca optezi pentru marturii handmade, trebuie sa retii ca probabil timpul de lucru este putin mai lung, asa ca nu te lasa pe ultima suta de metri.  De exemplu, pentru marturiile de la The Handmade Favour, timpul de lucru poate dura in medie 3-4 saptamani.

Ti se va parea poate cam mult, dar nu uita ca handmade inseamna lucrat de mana de la zero, fara nicio masinarie care sa faca munca mai rapida si usoara. Handmade inseamna ca cineva creeaza ceva special pentru tine si pune toata dragostea in lucrusorul acela.

Pana la urma asta urmaresti: sa ai o nunta cu cele mai frumoase detalii, unice ca tine si vrei ca invitatii tai sa simta lucrul acesta prin orice amanunt.

marturii handmade

Marturiile The Handmade Favour

Idea tablouaselor handmade cu rama de cupru de la The Handmade Favour a pornit odata cu pregatirile pentru nunta noastra. A fost un proiect pe care am vrut sa-l continui si dupa nunta, din dorinta de a putea oferi si altor cupluri ceva inedit, ce nu exista pe piata articolelor de nunti din aceasta categorie la noi in tara.

marturii handmade

Marturiile sunt produse intr-un atelier mic, unde dupa ce se pregatesc ramele si se taie sticla se adauga decoratiile de flori. Toate acestea numai dupa ce decizia asupra culorii sau tipului de floare a fost luata impreuna cu mirii si/sau cu wedding plannerul.

Florile sunt culese pe parcusul anului in plimbarile noastre, sau cumparate din targuri de flori. Apoi sunt puse la presat, una cate una, intre pagini de carti. Stim, suntem niste romantici…

marturii handmade

Dupa o saptamana, florile sunt depozitate pe culori in plicuri, ca apoi sa fie usor de ales pentru comenzile de marturii. Pentru decoratii cu texte scurte, acestea se scriu de mana pe hartie handmade, produsa in India.

Toate aceste detalii vin tocmai din dorinta de a oferi ceva unic. Miresele care au ales marturiile noastre au fost impresionate de delicatetea acestora si au spus ca au simtit iubirea si pasiunea cu care au fost lucrate.

marturii handmadeDetaliile (personalizate) conteaza

Chiar si acum ca a trecut nunta noastra, cred inca cu tarie ca micile detalii au fost cele care au facut diferenta pentru table setting, locatie sau sedinta foto din ziua nuntii. Iar marturiile noastre au fost cele care au completat decorul meselor si i-au umplut de admiratie pe majoritatea celor prezenti.

Aprecierile lor si cuvintele frumoase au dus la nasterea micului nostru atelier handmade de familie. Ne tinem de motto-ul “marturii lucrate cu dragoste pentru nunta ta” in special pentru a nu uita ca un obiect creat manual are tot timpul suflet, caracter si o poveste in spate.

Asteptam povestea voastra pentru a va crea marturia care sa o exprime cel mai bine!

 

Gasiti mai multe detalii despre The Handmade Favour in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”.

*****
In curand se lanseaza editia 2018 a revistei Best Of Weddings:revista best of weddings