Sezonul trecut al nunților e gata împachetat, iar până la următorul mai e încă vreme de pregătiri. Și de inspirație! Sperăm că fotografii de nuntă din România au pregătit deja forma finală a imaginilor surprinse în cadrul evenimentelor din cursul anului trecut!

E timpul, deci, pentru pregătirea catalogului care strânge cele mai reușite nunți din România: revista Best Of Weddings!

Și tu poți propune un eveniment care ar putea fi publicat în revistă!

Mai jos poți răsfoi numărul anterior, în caz că te întrebi cam ce poți găsi prin paginile singurei reviste din România cu inspirație 100% autohtonă, iar dacă vrei să vezi și mai multe numere, poți consulta arhiva revistei

Best Of Weddings 2019

Ce evenimente intră în Best Of Weddings?

Trebuie să fie neapărat vorba de ziua nunții, nu de ședința foto după sau înainte de nuntă, nu de ședința foto editorială,  iar nunta trebuie să fi avut loc neapărat în România și neapărat în anul 2019.

Cine poate propune un eveniment?

În primul rând mirele și mireasa. Dacă ai avut nunta în anul 2019, ești extrem de mândră de ea și crezi că ar putea inspira și alte mirese în a organiza un eveniment ieșit din tipare, plin de personalitate și în care ai acordat atenție mare la detalii și mai ales esti gata să o arăți tuturor, să știi ca noi o așteptăm cu nerabdare!

Scopul revistei e tocmai să inspire și alte mirese! Iar alegerile tale le-ar putea fi de mare ajutor!

Da, dar…

Ar trebui să ții cont de următoarele:

 • Best Of Weddings este o revistă online în care criteriul principal de selecție nu este fotografia de nuntă! Fotograful tău de nuntă ar putea fi cel mai talentat dintre toți fotografii (cunoaștem si noi câțiva ), ar putea surprinde situații obișnuite într-o manieră spectaculoasă – nu asta este ceea ce căutam! Pentru asta pregatim editia 2020 a revistei 100 Fotografii de nuntă din România. Ne interesează detaliile, alegerile făcute, modul în care mirii au ales să imprime personalitatea lor asupra ambianței, locațiile alese etc.

  Best of Weddings se vrea a fi acea revistă pe care o viitoare mireasă să o rasfoiasca și să se inspire în a pregăti un eveniment original, cu ajutorul furnizorilor potriviți care activează în România!

 • Desigur, e totuși vorba de o revistă – fotografiile trebuie saă fie la un nivel tehnic și estetic considerat profesional!
 • Nu contează stilul nunții! Poate fi vorba de o nuntă glamour, una vintage-chic, o nuntă tradițională sau absolut atipică, daca e închegată, armonioasă, inspirațională, o căutăm! Indiferent dacă e o nuntă de 500 de invitați sau una de 6!
 • Poți propune ca și persoană o singura nuntă! Păi bine, dar eu sunt decorator și consider că am 5 nunți ce ar putea fi printre cele mai reușite nunți din România! Ok, va trebui oricum să ceri acceptul mirilor pentru a putea publica orice, deci îndrumă-i spre această pagina și pot înscrie ei inșiși nunta!

Cum propun o nuntă pentru Best Of Weddings 2019?

Mai jos vei găsi un formular în care, dincolo de datele de contact, o să avem nevoie de un link către o galerie unde putem vedea imagini din eveniment. Poate fi un articol de blog, o galerie pe Facebook, Dropbox, Pixieset sau orice altceva, însă ai grijă să fie un link public, să putem vedea conținutul. Reține, e vorba de un link, nu atașamente! E important să poată fi vizualizate ușor imaginile, fără a fi necesară descarcarea fișierelor.

Atenție! În cazul în care nunta propusă de tine va fi aleasă pentru publicare vei primi un mesaj de la noi la finalul perioadei de trimitere a propunerilor, în care vom solicita mai multe informații și imaginile la rezoluție mai mare. Răspunsul nostru va fi trimis doar persoanei (adresei de email) care a propus un eveniment selecționat pentru publicare! Dacă nu mai primești niciun semn de la noi, nu-ți fă probleme, poate data viitoare :)

Ce fac dacă fotografiile de la nunta mea nu sunt gata de procesat încă?

Data viitoare alege un fotograf mai rapid :) Deocamdată e vorba de o selecție de aproximativ 30 de imagini. Atât. Sperăm că ai făcut alegerea potrivită în ceea ce privește fotograful de nuntă și ai primit câteva imagini ca ”teaser” deja.

Până când pot trimite propunerea mea?

 • termenul limită de trimitere a propunerilor este  27 ianuarie 2020 ora 23:59
 • cei care au propus evenimentele din selecția finală vor fi anunțați pentru trimiterea materialelor finale necesare pentru publicare până în data de 7 februrie 2020
 • revista va fi publicată online în cursul lunii februarie 2019 – vom anunța data exactă cel mai probabil spre sfârșitul lunii ianuarie

Unde se publică Best Of Weddings?

Aici, pe www.wedmag.ro. Online. Gratuit. Nu trebuie sa mergi să o cumperi de nicăieri, o pot răsfoi toate viitoarele mirese din România, oricând, oricât.

Cât costă publicarea unei nunți în Best Of Weddings?

Nimic. Nici publicarea nunților, nici citirea ei. Costurile apariției se acoperă din reclama disponibilă în cadrul revistei (dacă te interesează subiectul, ne poți contacta la adresa partener@wedmag.ro)

Gata, am înțeles, am una dintre cele mai reușite nunți din România – unde pun propunerea mea?

Ok, poti începe:

!Te rugăm citește cu atenție termenii și condițiile aplicabile conținutului trimis spre publicare înainte de a completa formularul!

În condițiile în care trimiți către site-ul wedmag.ro pentru publicare conținut de orice natură, îți exprimi acordul legat de urmatoarele:

 • Acorzi site-ului o licență neexclusivă, gratuită, nelimitată în timp și spațiu, pentru toate drepturile de autor asupra conținutului în format imagine trimis spre publicare. Prin trimiterea materialului, înțelegi și ești de acord cu faptul că transmiteți siteului un drept de folosire neexclusivă și nelimitată în timp, dreptul de a publica, republica și menține materialul pe site, câtă vreme există site-ul, precum și un drept neexclusiv şi nelimitat în timp de a publica, republica, traduce și utiliza materialul în orice alt site precum și orice fel de publicație a deținătorului site-ului;

 • Textele trimise catre WEDMAG trebuie să fie originale și în exclusivitate – ele nu se pot regăsi în aceeași formulare nicăieri altundeva;

 • Înțelegi că nu poți ridica niciun fel de pretenții financiare sau de orice altă natură legate de prezența pe site a informațiilor și materialelor transmise către site și că nu poți ulterior retrage dreptul de publicare;

 • Garantezi că ești autorul conținutului publicat sau că ai dreptul de a-l publica pe site. Garantezi că ai atât acceptul mirilor cât și al fotografului care deține dreptul de autor pentru publicare

 • Exonerezi de raspundere site-ul cu privire la orice plângere făcută de terți cu privire la conținutul trimis spre publicare de catre tine și găzduit de site și vei fi ținut răspunzător față de deținătorul siteului, terți îndreptățiți și/sau autorități cu privire la conținutul trimis spre publicare;

 • WEDMAG își rezervă dreptul de a corecta, modifica sau șterge conținutul trimis spre publicare, fără informarea ta;

 • Siteul aparţine SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL și este protejat conform legislației în vigoare. Este interzisă utilizarea denumirii, mărcii de către orice terță persoană, în orice mod, fără un acord scris din partea deținătorului; Mărcile WEDMAG și BEST OF WEDDINGS sunt mărci aparținând SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL, iar BEST OF WEDDINGS este o revistă online

 • Întelegi și ești de acord ca BEST OF WEDDINGS este o revista online și că nimeni nu poate ridica vreo pretenție asupra formatului final al revistei și nimeni în afara WEDMAG nu poate deține o copie digitală sau în print a revistei, în tot sau în parte. Formatul revistei, designul si aranjarea textului și imaginilor devin o compoziție derivată asupra căreia WEDMAG deține dreptul de copyright în exclusivitate
 • Întelegi și ești de acord ca terții furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile furnizate si ca le vei adresa lor orice fel de plângere care vizeaza conținutul furnizat de aceștia.

DACA EȘTI FURNIZOR, NU UNUL DIN MIRI trebuie să ții cont de următoarele:

• Înscrierile sunt deschise doar partenerilor WEDMAG – adica furnizorii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii:

 1. au o pagina de prezentare în cadrul site-ului www.wedmag.ro, indiferent de nivel – FREE, PLUS, PREMIUM
 2. sunt membri ai grupului de Facebook destinat creatorilor de conținut (nu uitați să răspundeți la toate cele 3 întrebari) ; dacă ai nelamuriri, poți obține detalii la partner@wedmag.ro
 3. sunt abonați la newsletterul WEDMAG dedicat furnizorilor (diferit de cel dedicat mirilor); dacă ai nelamuriri, poți obține detalii la partner@wedmag.ro

——–

Perioada de propunere a evenimentelor s-a încheiat! Acum Best Of Weddings este in pregătire – urmărește-ne și pe canalele de social media pentru a afla când apare!

Foto coperta articol: Razvan Cotea, fotograf partener WEDMAG

furnizori nunta