E iarna pe noi deja, asa ca e vremea aceea a anului in care sezonul nuntilor se pregateste incet-incet de hibernare. Da, stim, fotografii de nunta din Romania inca mai lucreaza de zor la gatirea imaginilor surprinse in cadrul evenimentelor, dar gasim solutii si pentru ei!

SARTO costume de gală

E timpul, deci, pentru catalogul care strange cele mai reusite nunti din Romania: revista Best Of Weddings!

In cazul in care ai nimerit in aceasta pagina si te intrebi despre ce vorbim (probabil ai lipsit de pe Internet in ultimii patru ani sau ceva), poti rasfoi mai jos numerele anterioare, sa-ti faci o idee:

Best Of Weddings 2018

Best Of Weddings 2017revista best of weddings

Best Of Weddings 2016

cele mai reusite nunti din romania best of weddings wedmag

Best Of Weddings 2015

cele mai reusite nunti din romania best of weddings wedmag

Ce evenimente intra in Best Of Weddings?

Trebuie sa fie neaparat vorba de ziua nuntii, nu de sedinta foto dupa sau inainte sau sedinta foto editoriala, nunta trebuie sa fi avut loc neaparat in Romania si neaparat in anul 2018.

Cine poate propune un eveniment?

In primul rand mirele si mireasa. Daca ai avut nunta in anul 2018, esti extrem de mandra de ea si crezi ca ar putea inspira si alte mirese in a organiza un eveniment iesit din tipare, plin de personalitate si in care ai acordat atentie mare la detalii si mai ales esti gata sa o arati si celorlalti, sa stii ca noi o asteptam cu nerabdare!

Da, dar…

Ar trebui sa tii cont de urmatoarele:

 • Best Of Weddings este o revista in care criteriul principal de selectie nu este fotografia de nunta! Fotograful tau de nunta ar putea fi cel mai talentat dintre toti fotografii (cunoastem si noi cativa ), ar putea surprinde situatii obisnuite intr-o maniera spectaculoasa – nu asta este ceea ce cautam! Pentru asta pregatim editia 2019 a revistei 100 Fotografii de nunta din Romania. Ne intereseaza detaliile, alegerile facute, modul in care mirii au ales sa imprime personalitatea lor asupra ambiantei, locatiile alese etc.

  Best of Weddings se vrea a fi acea revista pe care o viitoare mireasa sa o rasfoiasca si sa se inspire in a pregati un eveniment original, cu ajutorul furnizorilor potriviti care activeaza in Romania!

 • Desigur, e totusi vorba de o revista – fotografiile trebuie sa fie la un nivel tehnic si estetic considerat profesional!
 • Nu conteaza stilul nuntii! Poate fi vorba de o nunta glamour, una vintage-chic, o nunta traditionala sau absolut atipica, daca e inchegata, armonioasa, inspirationala, o cautam! Indiferent daca e o nunta de 500 de invitati sau una de 6!
 • Poti propune ca si persoana o singura nunta! Pai bine, dar eu sunt decorator si consider ca am 5 nunti ce ar putea fi printre cele mai reusite nunti din Romania! Ok, va trebui oricum sa ceri acceptul mirilor pentru a putea publica orice, deci indruma-i spre aceasta pagina si pot inscrie ei insisi nunta!

Cum propun o nunta pentru Best Of Weddings 2019?

Mai jos o sa gasesti un formular in care, dincolo de datele de contact, o sa avem nevoie de un link catre o galerie unde putem vedea imagini din eveniment. Poate fi un articol de blog, o galerie pe Facebook, Dropbox sau orice altceva, insa ai grija sa fie un link public, sa putem vedea continutul. Retine, e vorba de un link! Nu atasamente pe vreo adresa de email a WEDMAG, prin Fan Curier (Doamne fereste!), pachetel lasat in fata portii noastre etc. Link in formularul de mai jos, doar. Multumim!

Atentie! In cazul in care nunta propusa de tine va fi aleasa pentru publicare vei primi un mesaj de la noi la finalul perioadei de trimitere a propunerilor, in care vom solicita mai multe informatii si imaginile la rezolutie mai mare. Raspunsuri vor primi doar cei ce au propus un eveniment selectionat pentru publicare! Daca nu mai primesti niciun semn de la noi, nu-ti fa probleme, poate data viitoare! A, nu, stai, asta nu suna bine! In fine, nu ne scrie sa ne intrebi de sanatate, suntem si-asa extrem de ocupati!

Ce fac daca fotografiile de la nunta mea nu sunt gata de procesat inca?

Data viitoare alege un fotograf mai rapid! Glumim, explica-i fotografului tau ca e rost de o chestie faina tare, deci ar fi bine sa faca o prioritate din a pregati 30 de imagini. Atat. Hai, ca nu e chiar atat de greu!

Pana cand pot trimite propunerea mea?

 • termenul limita de trimitere a propunerilor este  10 ianuarie 2019 ora 23:59
 • cei care au propus evenimentele din selectia finala vor fi anuntati pentru trimiterea materialelor finale necesare pentru publicare pana in data de 15 ianuarie 2019
 • revista va fi publicata in cursul lunii februarie 2019 – vom anunta data exacta cel mai probabil in cursul lunii ianuarie

Unde se publica Best Of Weddings?

Aici, pe www.wedmag.ro. Online. Gratuit. Nu trebuie sa mergi sa o cumperi de nicaieri, o pot rasfoi toate viitoarele mirese din Romania, oricand, oricat.

Cat costa publicarea unei nunti in Best Of Weddings?

Nimic. Nici publicarea nuntilor, nici citirea ei. Costurile aparitiei se acopera din reclama disponibila in cadrul revistei.

Gata, am inteles, am una dintre cele mai reusite nunti din Romania – unde pun propunerea mea?

Ok, poti incepe:

!Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile aplicabile continutului trimis spre publicare inainte de a incarca materialele!

In conditiile in care trimiteti catre site-ul wedmag.ro pentru publicare continut de orice natura, va exprimati acordul legat de urmatoarele:

 • Acordati site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului in format text trimis spre publicare. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti siteului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in site, cata vreme exista siteul, precum si un drept neexclusiv şi nelimitat in timp de a publica, republica, traduce si utiliza materialul in orice alt site precum si orice fel de publicatie a detinatorului siteului;

 • Textele trimise catre WEDMAG trebuie sa fie originale si in exclusivitate – ele nu se pot regasi in aceeasi formulare nicaieri altundeva;

 • Intelegeti ca nu puteti ridica niciun fel de pretentii financiare sau de orice alta natura legate de prezenta pe site a informatiilor si materialelor transmise catre site si ca nu puteti ulterior retrage dreptul de publicare;

 • Garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site. Garantati ca aveti atat acceptul mirilor cat si al fotografului care detine dreptul de autor pentru publicare

 • Exonerati de raspundere site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul trimis spre publicare de catre dumneavoastra si gazduit de site si veti fi tinut raspunzator fata de detinatorul siteului, terti indreptatiti si/sau autoritati cu privire la continutul trimis spre publicare;

 • WEDMAG isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul trimis spre publicare, fara informarea dumneavoastra;

 • Siteul aparţine SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL si este protejat conform legislatiei in vigoare. Este interzisa utilizarea denumirii, marcii de catre orice terta persoana, in orice mod, fara un acord scris din partea detinatorului; Marcile WEDMAG si BEST OF WEDDINGS sunt marci apartinand SC PORTALO CREATIVE GROUP SRL, iar BEST OF WEDDINGS este o revista online

 • Intelegeti si sunteti de acord ca BEST OF WEDDINGS este o revista online si ca nimeni nu poate ridica vreo pretentie asupra formatului final al revistei si nimeni in afara WEDMAG nu poate detine o copie digitala sau in print a revistei, in tot sau in parte. Formatul revistei, designul si aranjarea textului si imaginilor devin o compozitie derivata asupra careia WEDMAG detine dreptul de copyright in exclusivitate
 • Intelegeti si sunteti de acord ca tertii furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile furnizate si ca le veti adresa lor orice fel de plangere care vizeaza continutul furnizat de acestia.

DACA SUNTETI FURNIZOR, NU MIRI trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

• Inscrierile sunt deschise doar partenerilor WEDMAG – adica furnizorii care indeplinesc cumulativ urmatoarele criterii:

 1. au o pagina de prezentare in cadrul site-ului www.wedmag.ro, indiferent de nivel – FREE, PLUS, PREMIUM
 2. sunt membri ai grupului de Facebook destinat creatorilor de continut (nu uitati sa raspundeti la toate cele 3 intrebari) ; daca aveti nelamuriri, puteti obtine detalii la [email protected]
 3. sunt abonati la newsletterul WEDMAG dedicat furnizorilor (diferit de cel dedicat mirilor); daca aveti nelamuriri, puteti obtine detalii la [email protected]

• Puteti participa la un concurs legat de stabilirea copertii revistei din acest an! (detalii in curand)

Perioada pentru trimiterea propunerilor s-a incheiat, va multumim!

Foto coperta articol: Razvan Cotea, fotograf partener WEDMAG

furnizori nunta