UPDATE: In urma mesajelor primite in special de la furnizori, am decis prelungirea termenului de inregistrare a propunerilor de evenimente pana in data de 20 decembrie!

E iarna pe noi imediat, asa ca e vremea aceea a anului in care sezonul nuntilor se pregateste incet-incet de hibernare. Da, stim, fotografii de nunta din Romania inca mai lucreaza de zor la gatirea imaginilor surprinse in cadrul evenimentelor, dar gasim solutii si pentru ei!

E timpul, deci, pentru catalogul care strange cele mai reusite nunti din Romania: revista Best Of Weddings!

In cazul in care ai nimerit in aceasta pagina si te intrebi despre ce vorbim (probabil ai lipsit de pe Internet in ultimii trei ani sau ceva), poti rasfoi mai jos numerele anterioare, sa-ti faci o idee:

Best Of Weddings 2017revista best of weddings

Best Of Weddings 2016

cele mai reusite nunti din romania best of weddings wedmag

Best Of Weddings 2015

cele mai reusite nunti din romania best of weddings wedmag

Ce evenimente intra in Best Of Weddings?

Cele care vor fi votate de catre un juriu anuntat la finalul perioadei de colectare a propunerilor.

Cine poate propune un eveniment?

In primul rand mirele si mireasa. Daca ai avut nunta in anul 2017, esti extrem de mandra de ea si crezi ca ar putea inspira si alte mirese in a organiza un eveniment iesit din tipare, plin de personalitate si in care ai acordat atentie mare la detalii si mai ales esti gata sa o arati si celorlalti, sa stii ca noi o asteptam cu nerabdare!

Da, dar…

Ar trebui sa tii cont de urmatoarele:

  • Best Of Weddings este o revista in care criteriul principal de selectie nu este fotografia de nunta! Fotograful tau de nunta ar putea fi cel mai talentat dintre toti fotografii (cunoastem si noi cativa ), ar putea surprinde situatii obisnuite intr-o maniera spectaculoasa – nu asta este ceea ce cautam! Pentru asta pregatim editia 2018 a revistei 100 Fotografii de nunta din Romania. Ne interseaza detaliile, alegerile facute, modul in care mirii au ales sa imprime personalitatea lor asupra ambiantei, locatiile alese etc.

    Best of Weddings se vrea a fi acea revista pe care o viitoare mireasa sa o rasfoiasca si sa se inspire in a pregati un eveniment original, cu ajutorul furnizorilor potriviti care activeaza in Romania!

  • Desigur, e, totusi vorba de o revista – fotografiile vor trebui sa fie la un nivel tehnic si estetic considerat profesional!
  • Nu conteaza stilul nuntii! Poate fi vorba de o nunta glamour, una vintage-chic, o nunta traditionala sau absolut atipica, daca e inchegata, armonioasa, inspirationala, o cautam! Indiferent daca e o nunta de 500 de invitati sau una de 6!
  • Poti propune ca si persoana o singura nunta! Pai bine, dar eu sunt decorator si consider ca am 5 nunti ce ar putea fi printre cele mai reusite nunti din Romania! Ok, va trebui oricum sa ceri acceptul mirilor pentru a putea publica orice, deci indruma-i spre aceasta pagina si pot inscrie ei insisi nunta!

Cum propun o nunta pentru Best Of Weddings 2018?

Mai jos o sa gasesti un formular in care, dincolo de datele de contact, o sa avem nevoie de un link catre o galerie unde putem vedea macar vreo 30 de imagini din eveniment. Poate fi un articol de blog, o galerie pe Facebook, Dropbox sau orice altceva, insa ai grija sa fie un link public, sa putem vedea continutul. Retine, e vorba de un link! Nu atasamente pe vreo adresa de email a WEDMAG, prin Fan Curier (Doamne fereste!), pachetel lasat in fata portii noastre etc. Link in formularul de mai jos, doar, multumim!

Atentie! In cazul in care nunta propusa de tine va fi aleasa pentru publicare vei primi un mesaj de la noi la finalul perioadei de trimitere a propunerilor, in care vom solicita mai multe informatii si imaginile la rezolutie mai mare. Raspunsuri vor primi doar cei ce au propus un eveniment selectionat pentru publicare! Daca nu mai primesti niciun semn de la noi, nu-ti fa probleme, poate data viitoare! A, nu, stai, asta nu suna bine! In fine, nu ne scrie sa ne intrebi de sanatate, suntem si-asa extrem de ocupati!

Ce fac daca fotografiile de la nunta mea nu sunt gata de procesat inca?

Data viitoare alege un fotograf mai rapid! Glumim, explica-i fotografului tau ca e rost de o chestie faina tare, deci ar fi bine sa faca o prioritate din a pregati 30 de imagini. Atat. Hai, ca nu e chiar atat de greu!

Pana cand pot trimite propunerea mea?

  • termenul limita de trimitere a propunerilor este 10 decembrie 2017 ora 23:59     20 decembrie 2017 ora 23:59
  • cei care au propus evenimentele din selectia finala vor fi anuntati pentru trimiterea materialelor finale necesare pentru publicare pana in data de 23 decembrie 2017 la ora 23:59      30 decembrie 2017
  • revista va fi publicata in cursul lunii ianuarie 2018 – vom anunta data exacta cel mai probabil in cursul lunii decembrie

Unde se publica Best Of Weddings?

Aici, pe www.wedmag.ro. Online. Gratuit. Nu trebuie sa mergi sa o cumperi de nicaieri, o pot rasfoi toate viitoarele mirese din Romania, oricand, oricat.

Cat costa publicarea unei nunti in Best Of Weddings?

Nimic. Nici publicarea nuntilor, nici citirea ei. Costurile aparitiei se acopera din reclama disponibila in cadrul revistei.

Gata, am inteles, am una dintre cele mai reusite nunti din Romania – unde pun propunerea mea?

== perioda de propuneri s-a incheiat pe 20 decembrie ==furnizori nunta