Daca esti in cautarea unor marturii deosebite, iti propunem biscuiti proaspeti, realizati si impachetati manual, sau turta dulce, ambele personalizate cu initialele voastre, cu o inimioara sau cu un text la alegere, in culoarea ta preferata. De unde? De la The Wedding Shop! Mai multe informatii poti afla chiar de la reprezentantii The Wedding Shop, in cele ce urmeaza:

Nu vrei ca marturiile de la nunta voastra sa ingroase randurile de “dust collectors”, adica acele obiecte nefolositoare ce sunt mutate dintr-un sertar in altul pana cand, intr-un final, sunt aruncate. Ti-ai dori totodata sa oferi oaspetilor ceva personalizat, in concordanta cu tema nuntii si la un buget rezonabil. Atunci o foarte buna alegere sunt deliciosii biscuiti pe care ii gasesti la The Wedding Shop.

Pont: unele variante de marturii biscuiti sunt acum la promotie!

image2-biscuiti-the-wedding-shop

Stiai ca denumirea biscuitilor provine din cuvantul latin „bis”, care inseamna „de două ori” si din cuvantul francez „cuit”, care inseamna „copt”? Ei, aceste bunatati coapte atent, exact cat trebuie si ornate conform dorintelor tale pot decora cu succes candy bar-ul, pe langa ca reprezinta acel ceva dulce si bun de luat acasa de catre invitati. Biscuitii, impachetati sau nu, pot fi asezati direct pe servet sau farfurie, de indata ce mesele sunt gata decorate.

image1-biscuiti-the-wedding-shop

Despre biscuiti iti putem spune ca diametrul lor este intre 5 si 7 centimetri, in functie de model. Si ca personalizarea este inclusa, textul si culorile putand fi modificate in functie de preferinte.

Despre comanda iti putem spune ca este una de minim 30 de bucati. In mod ideal, va rugam sa ne contactati cu o luna inainte de eveniment, pentru a perfecta detaliile comenzii. Insa daca aveti “pile” (adica daca ne spuneti ca ati citit despre The Wedding Shop in WEDMAG), vom face tot posibilul sa onoram cererea voastra in cel mai scurt timp :)

image3-biscuiti-the-wedding-shop

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***