Puterea de a creste a unei comunitati sta in legatura dintre membrii ei. In puterea de a lucra impreuna, de a vasli in acelasi sens (cu riscul de a da-n limba si vasla de lemn). Nu poti misca lucrurile de unul singur, trebuie sa fii tot timpul conectat la realitate, la ceilalti, trebuie sa fii dispus sa asculti si sa faci schimb de idei pentru a putea evolua. Iata de ce WEDMAG lanseaza catre voi, furnizori, colaboratori si parteneri, aceasta provocare.

Asadar,  daca ai o idee pe care-ai vrea s-o impartasesti si altora, legata de organizarea de nunti, de mirese, de furnizori, de tot acest interesant univers, WEDMAG te poate ajuta s-o faci cunoscuta!

 

Declaram, asadar, deschis sezonul de ”guest-post”-uri! Periodic, vom publica cate un articol venit de la voi, pe blogul WEDMAG. Avem, bineinteles, si cateva conditii pentru publicare pe blog, pe care le vom dezvolta mai jos:

– articolul pe care ni-l trimiteti nu trebuie să fie un advertorial. Mai bine spus, nu o reclama in cuvinte. Poate fi un articol legat de domeniul in care activati, sau doar dezvoltarea unei idei care va framanta de ceva vreme, dar nu o reclama.

– articolul trebuie sa fie unul original, autorul asumandu-si drepturile de autor asupra textului. De asemenea, articolul trebuie sa nu mai fi fost publicat pe alta pagina, blog, site, retea de socializare pana la data publicarii lui pe blogul WEDMAG.

– articolul trebuie scris cat mai frumos, curat, corect gramatical.

– in mod ideal, articolul va fi ilustrat cu fotografii pe care aveti drept de publicare (acolo unde ilustrarea este necesara pentru relavanta articolului). Nu este o conditie sine qua non, doar un deziderat.

– WEDMAG isi rezerva dreptul de a selecta articolele care vor fi publicate pe blog.

© www.imagia.ro

© www.imagia.ro

 

De ce ati vrea sa publicati un articol pe WEDMAG?

– articolul publicat va fi semnat cu numele autorului si cu link catre site-ul lui.

– suntem preocupati de oferirea de continut de calitate cititorilor nostri, asadar va veti afla intr-o companie selecta si relevanta pentru domeniul dumneavoastra de activitate.

– aveti ocazia sa va expuneti punctul de vedere unei intregi comunitati, alcatuita atat din viitori miri, cititorii nostri fideli, dar si din colegi de breasla sau din domenii conexe organizarii de evenimente private.

 

Acestea fiind spuse si mai ales scrise, asteptam cu mare drag articolele pe adresa office@wedmag.ro . Abia asteptam sa va citim!

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler. 

 

Foto cover – Borza Lucian Photography

 

 

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***