Marturiile de nunta, acele mici daruri oferite invitatilor in semn de recunostinta sunt in marea lor majoritate confectionate din elemente naturale, cum ar fi batoane de scortisoara, flori de lavanda, ceai ori seminte de flori pastrate in saculeti rustici sau sticlute, daca vorbim despre marturiile pe care le gasesti la PrettyDeco. Pe langa aceste elemente, in compozitia unei marturii de nunta pot intra flori dragalase din hartie, ori bomboane colorate. Si despre acestea veti afla mai multe in cele ce urmeaza:

Cand vine vorba de asortat marturiile cu nunta si de gasit un loc in spatiu, o idee draguta ar fi sa potrivesti marturiile cu buchetul tau sau cu aranjamentele florale de pe mese. Un exemplu ar fi sa alegi flori din hartie, care sa spuna o poveste sau de pe care sa chiar poti citi o poveste:

image1-prettydeco-marturie-nunta-buchetel-de-flori

image2-prettydeco-marturie-nunta-scortisoara-si-flori-tematica-carti

Batoanele de scortisoara cu flori iti lasa mana libera la asortat din punct de vedere cromatic. Se potrivesc excelent si alaturi de aranjamentele din flori naturale. Pe langa culori asortate, invitatii se vor putea bucura si de parfumul acestora. Ca stil, sunt perfecte pentru nuntile relaxate, cu un aer rustic, eventual organizate in cort sau in aer liber.

image3-prettydeco-marturii-nunta-scortisoara-si-flori

Daca in buchet ai lavanda sau poate ai ales sa fie din lavanda buchetul nasei sau a domnisoarelor de onoare, atunci ti se potrivesc frumoasele marturii PrettyDeco cu lavanda, atent puse in saculeti sau sticlute:

image4-prettydeco-marturii-nunta-lavanda

Ideea cu aceste marturii e ca nu trebuie sa fie doar un rand pe lista de cumparaturi de nunta, ci trebuie sa fie acel mic dar pe care chiar ti-ai dori sa il oferi persoanelor dragi pe care le-ai invitat la nunta ta. Important este sa se potriveasca cu povestea pe care ai creat-o pentru nunta voastra si cu stilul ce va caracterizeaza.

Asadar, de buchetul tau nu se va bucura doar domnisoara care il va prinde, ci toti invitatii vor pleca cu o particica din buchet acasa, sub forma acestor dragalase marturii. Si daca nu va fi parte din buchet, cu siguranta va fi ceva care le va aduce aminte de minunata voastra nunta.

 

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***