Despre Golden Styling Design

Golden Design este un mic atelier specializat în design floral pentru nunți și evenimente din vestul țării. Totul a început din pasiunea pentru arta florală. Dumnezeu m-a binecuvântat cu dragostea și darul de a lucra cu florile. Sunt recunoscătoare că a pus acest dar în mine și pentru că am ocazia sa lucrez cu o parte din creațiile Lui.

Când am început activitatea cu florile la vârsta de 20 de ani, am știut un lucru sigur, vreau să se vadă în ceea ce fac, pasiunea. Suntem inspirați din natura și din frumusetea creată de Dumnezeu care încercam de fiecare data sa o transpunem în povestea mirilor de dragoste.
Florile au farmecul lor aparte, dar nu ar trebui sa fie doar atât. Ele au rolul de a fi opere de arta care accentuează și caracterizează ziua nunții.

Primele “evenimente” au fost a celor din familie  și a prietenilor apropiați. Cum acest mic business a început să crească tot mai mult, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi să transformam aceasta pasiune în Golden Design. Noi, Fabiana & Darius, dorim să ajutam clienții să se îndrăgostească de flori prin aranjamentele create cu entuziasm.

“Fabiana dragă, totul a fost superb! ❤ Nu am cuvinte! Așa frumos ai aranjat, minunat!  Toată  lumea a rămas impresionată. A fost totul la superlativ!”
Lavinia

“Nu am cuvinte să descriu seriozitatea, profesionalismul și implicarea Fabianei! Ne-a îndeplinit orice dorința și ne-a depășit toate Așteptările! Aranjamentele florale au fost pur și simplu perfecte. Mulțumim din suflet pentru tot! Recomand cu cel mai mare drag!”
Oana

“ Totul a fost demențial, superb. Atât de frumos, arta. A fost de vis! “ 

Andra

“Iubim la maxim echipa Golden Design! Datorită vouă am avut o nunta ca-n povesti! Vă mulțumim din tot sufletul! Recomand cu maxima încredere oricărei persoane!” 

Adeline

 

Contact Golden Design Styling

Visit Project
Client: Golden Design Styling
Location: Arad