Iata-ne revenind cu ce-a de-a doua nunta din capitolul ,,Nunti autentice”, cu povestea Andreei (Andu) si a lui Beni. Ne-a atras atentia…nici nu stim exact cu ce ne-a atras atentia mai intai si mai intai. Sa fie costumatia de mireasa cu …pantaloni scurti? Sa fie pantofii aproape invizibili? Sa fie locatia din padure, literalmente? Sa fi fost mesele din paleti sau sedinta foto cu fumigene colorate?

Nu ne putem hotari la un singur motiv pentru care ne-a atras atentia aceasta nunta. Asa ca o sa va lasam sa va alegeti voi motivul preferat. Aveti de unde! 


6a
32a

 

,,Ca persoana am fost tot timpul cea diferită, si la ce ma refer cand spun diferită e ca nu mi-a fost frica sa imi păstrez identitatea interioară, indiferent ce era la moda sau ce reguli erau la școala, eu le făceam si le urmam pe ale mele. Tot timpul mi-a plăcut sa imi creez/personalizez totul, de la caiete, papuci, genți pana si pana la par. Crescand cu obiceiul de a personaliza totul, cand a venit vorba de nunta am fost in elementul meu preferat si anume de a crea dupa placul meu totul, nimeni nu avea ce sa completeze sau sa schimbe fiind nunta noastra – si ne-am facut de cap.

48a

Nu consider ca am avut curaj sa facem ceva diferit si ieșit din tipare, pentru amândoi a fost naturalul pur. Cu rochita am avut emoții, deoarece nu găseam nimic ce sa se aproprie cu ceea ce aveam in minte ca design – si anume pantaloni scurti neaparat! Dupa cateva zile de cautări dupa design, idei, modele negasind nimic pe placul meu, m-am hotarat ca o voi face impreuna cu mama mea. Fiind departe una de alta a fost o provocare mare, mai ales avand in vedere faptul ca am inceput totul cu doar patru zile inainte de nunta.

1a

 

Ah da, de ce luni? Si eu si soțul meu am visam de mici sa spunem Nu acelui tipar de ‘Nuntile se tin sambata si duminica’ eu voiam intr-o zi de miercuri iar el intr-o zi de luni ( si le-am facut pe amândouă) Revenind înapoi la accesoriile de mireseala, fara papuci – sentimentul meu preferat legat de natura e sa ma bucur de ea cu picioarele goale. Asa ca, din-nou a trebuit sa apelez la creativitate in a-mi crea papucei (din bratari).

44a

 

De ce Hamace?- ai dormit vreodată pe un hamac? Daca da, ai putut dupa aceea sa ti-l scoti din cap vreodata? Eu nu.

28a

 

De ce Jocuri? – Copilaria este tot timpul locul preferat al omului, de ce sa nu o retraim.

95a 107a

 

De ce Cami? – pentru ca e nebun de curajoasa si capabila sa faca fata la nebunia oricui, si in cazul nostru, categoric a dovedit-o.” (Andu)

13a 18a 21a 61a

 

,,In padure ne-am unit mainile, si prin mainile noastre ne-am unit si inimile, ambientul naturii a pictat casatoria si nunta cu verdele copilariei  – copii fugind printre baloti – muzica in aceeasi gama cu rasetul invitatilor si libertatea, libertatea padurii a fost lautarul perfect. Casatoria noastra a inceput intr-o padure infinita, ce a fost poetul primei poezii din cartea casatoriei noastre. Copacii cu frunzele lor verzi au pus accent pe ea – pe mireasa, verdele lor dansau in jurul albului ei. Seara copacii erau impodobiti cu lumini, care o reflectau tot pe ea. Ca si mire, probabil ochii mei nu au sa mai vada o imagine mai frumoasa decat iubita lui razand in rochie de mireasa cu voalul croit din crengile copacilor si luminile privind-o fix, iar in fundal acordurile unui pian care si el avea emotii. Ce a inseamnat casatoria in padure pentru noi? Cel mai Nordic punct al iubirii si fericii noastre.” (Beni)

67a 75a 78a 82a 84a 115a 123a 131a

 

Foto: Sidonia Pavel Photografer

Candybar: Ramona Bulzan CautTort Cake Shop

Meniu: Chef Samuiel Rus

Flori & decoratiuni, planning, concept, organizare, coordonare –  Camille events

Locatie – Padurea de langa Baile Felix.

60a 139a 156a 162a 176a

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler. 

 

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online