Floarea ta preferata nu este printre florile de sezon pentru a o include in buchetul de mireasa? Sau iti doresti un buchet deosebit, nonconformist cu sau fara flori naturale?
In articolul de astazi iti propunem buchetele de mireasa alternative.

Daca in trecut prin unele locuri buchetele de mireasa se realizau din flori de portocal, in zilele noastre se profita de portocal pe tot parcursul anului si cand nu mai sunt flori, unii fac buchete chiar si din coji de portocale. Pe langa portocali, iedera era considerata simbolul atasamentului reciproc si a iubirii vesnice, asa ca era de bun augur sa se regaseasca in buchetul de mireasa.

Azi, cam orice e posibil in materia buchetului de mireasa – fie ca este vorba de buchete din flori naturale, ori de buchete din flori de hartie, dantele si brose sau chiar buchete comestibile. Da, comestibile :) Pai macar din buchete daca din farfurii nu au timp ori dispozitie sa manance mirii in ziua nuntii. Am auzit ca unele flori nu sunt bune la gust asa ca bine s-au gandit sa mai puna cate un macaron ori o acadea printre ele.
Nu e asa ca arata delicios de frumos?

image 7 - buchete nonconformiste

Sursa foto: Grace Couture Cakes
Buchet: Andreea Banita

image 6 - buchete nonconformiste

Sursa foto: Lara Sweet Events (stanga), http://bit.ly/WEDMAG-bn5 (dreapta)

image 5 - buchete nonconformiste

Sursa foto: http://bit.ly/WEDMAG-bn5 (stanga+dreapta)

Dulciurile… nu putem trai fara ele, dar nici doar cu ele, asa ca se poate opta si pentru un buchet din legume si mezeluri. Iata cum totul devine si mai practic: un buchet de consumat in timpul pregatirilor (cu biscuiti si eprubete cu cafea), un buchet mic mic de tot cu dulciuri pentru cununii pentru voi si pentru copii (sa nu aveti probleme cu glicemia de la emotii) si un buchet pentru petrecere cu hrana rece (sau calda, in functie de vreme).

image 4 - buchete nonconformiste

Sursa foto: http://bit.ly/WEDMAG-bn3 (stanga), http://bit.ly/WEDMAG-bn4 (dreapta)

Dupa ce ati mancat, ati baut si v-ati veselit, vine vremea sa impartiti un buchet de mireasa cu una din domnisoarele prezente la nunta. Pentru aceasta imparteala va dam si noi idei, intr-un articol despre destinatia buchetului de mireasa.

image 1 - buchete nonconformiste

Sursa foto: http://bit.ly/WEDMAG-bn1

Gata cu povestile. Va las sa va jucati cu moristile de vant si cu frunzele de toamna, iar apoi puteti sufla in lumanarile de pe tort sau in cele din buchet :)

image 2 - buchete nonconformiste

Sursa foto: Laura Marchbanks

image 3 - buchete nonconformiste

Sursa foto: http://bit.ly/WEDMAG-bn2

image 8 - buchete nonconformiste

Sursa foto: Lumanari decorative by Ramona

Sursa foto prima fotografie: Cromatica
Buchet: Andreea Banita