Prajituri, bomboane, cupcakes…

Dar ce zici de macarons la nunta ta?

Catherine de’ Medici, la nunta ei cu Henry (ducele d’Orleans, devenit rege al Frantei), si-a dorit un dulce special si astfel macarons s-a lansat “oficial”.

Macarons sunt produse elegante si, in functie de aroma aleasa, pot avea culori pastelate sau puternice. Se potrivesc cu usurinta oricarei teme de nunta si oricarei palete de culori, si de acceea sunt foarte solicitate, atat ca produs individual (in special pentru marturiile de nunta), cat si la decorul tortului, place cards sau in candy bar, unde constituie, in majoritatea cazurilor, atractia principala.

Grace Couture Cakes ofera o varietate de sortimente de macarons cu arome diverse: ciocolata, ciocolata cu banane, zmeura, visine, portocale, lamaie, cocos, pralina, trandafir, create cu drag de maestri cofetari de top, cu experienta internationala.

La atelierul de cofetarie Grace Couture Cakes se folosesc doar ingrediente naturale, proaspete, de cea mai buna calitate, de la furnizori cu traditie pentru toate produsele din portofoliu. Pentru macarons, ingredientele principale sunt: pudra de migdale fin cernuta, albus de ou, sirop de zahar. Baza pentru crema este ciocolata alba belgiana, la care se adauga esente naturale dintre cele mai delicate (precum esenta de trandafir) sau ciocolata neagra belgiana, dulceata de zmeura sau visine, praf de cocos, sucuri proaspat stoarse (pentru retetele cu aroma de fructe).

Candy bar-urile Grace Couture Cakes au doua produse vedeta: macarons si cupcakes, care se combina minunat, atat din punct de vedere al aromelor, cat si vizual. Orice comanda incepe cu o intalnire in care viitorii miri discuta ideile lor cu un consultant, care ii sfatuieste si ii ghideaza in procesul alegerii, atat ca aromelor cat si ca design. Asta pentru ca informatiile precum tema nuntii, culorile alese, meniul, aromele preferate de mire si mireasa, locatia sau decorul floral pot fi de folos in alegerea dulciurilor.

Comanda pentru candy bar se face cu aproximativ 7 zile inainte, iar pretul pentru un macaron este de 3,5 lei. Comenzile de peste 150 de bucati beneficiaza de un discount. Cutiile cadou de macarons au preturi intre 35 lei (9 bucati) si 107 lei (27 bucati). Cutiile cu 2 macarons care pot fi daruite ca marturii in ziua nuntii, au fundita intr-o culoare asortata temei nuntii si eticheta personalizata si un cost de 11 lei.
Ca idee, poti darui o cutiuta cu macarons si domnisoarelor de onoare, eventual cu o eticheta pe care sa fie imprimata invitatia de a-ti fi alaturi ca domnisoara de onoare la nunta.

Grace Couture Cakes a primit de curand distinctia de “Furnizor al Casei Regale din Romania – Prima Linie de Succesiune”, de la Alteta Sa Regala Printul Paul al Romaniei, ca dovada a aprecierii și recunoasterii calitatii superioare a produselor (torturi, cupcakes, macarons și prajituri couture).

Dupa ce ai “savurat” din priviri aceste delicioase prajiturele sigur ti s-a facut si tie pofta :)

Asa ca urmeaza sa alegi cateva sortimente de macarons si sa incepi degustarea.