Cu ceva vreme in urma, porniseram  o campanie de promovare a celor mai buni profesionisti din domeniul nuntilor din Romania. Campania e in plina desfasurare, asa ca stati pe-aproape sa ii cunoasteti rand pe rand pe cei care fac ca evenimentele voastre sa fie de la reusite in sus!

Azi a venit randul celui mai cunoscut wedding planner din Romania (dupa stiinta noastra si a cercetatorilor britanici care fac tot felul de statistici ciudate), Andrada Sas – pe numele ei de scena cunoscuta ca fiind The Wedding Styler. De ce nu Stylist, de ce nu The Wedding Planner, de ce una si nu alta? Nu va spunem tot aici, caci altfel nu va uitati la clipul de mai jos si ar fi pacat, caci merita sa o si auziti pe Andrada. In plus, pentru un efect si mai intens (da, ca la parfumuri) s-a asezat intr-una din camerele super-dragute de la The Wedding House pentru a fi filmata de catre cei de la Tales, carora le multumim inca o data pentru tot suportul in realizarea primei parti a campaniei noastre!

Deoarece Andrada e pe langa wedding planner si Managing Partner la WEDMAG, n-a vrut sa scrie ea textul pentru acest articol, modesta fiind (pe langa altele) asa ca va spun eu despre ea ca e visul oricaror miri care vor o nunta facuta cu cap si coada (coada cu happy-end, in mod sigur)! Nu doar ca stie ce vor mirii mai bine decat ei insisi, dar cunoaste extrem de bine furnizorii buni si seriosi, “scurtaturile” (ca sa o citez) catre colaborari extrem de fructuoase, care isi pun amprenta si dau tenta potrivita fiecarui eveniment in parte. Hai ca nu o mai laud – ascultati-o pe Andrada si simtiti-va liberi sa lasati orice fel de comentarii la finalul articolului!

 

Foto: Maria Hedengren

***