Doi ani si doua luni. Bine, plus niste luni in plus pentru pregatiri. Dar de la prima “infatisare” publica au trecut atat: doi ani si doua luni. Mai avem inca putin pana ca WEDMAG sa poata merge la scoala! Si tot asa, asemeni unui copilas, am pornit de la zero si am invatat sa umblam, sa vorbim, am facut pasi mai timizi, apoi din ce in ce mai siguri.

De doi ani si doua luni ne straduim sa va aducem in fata ce gasim mai bun in domeniul nuntilor din Romania, promovand ceea ce noi consideram ca merita promovat si asociindu-ne imaginea cu cei mai buni dintre profesionistii care ajuta la conceperea si buna functionare a unui eveniment atat de important precum nunta. Am pornit la drum cu o revista online, apoi am dezvoltat un blog de inspiratie pentru miri, am dezvoltat o platforma  de promovare pentru furnizorii in care noi credem si despre care stim ca fac treaba buna.

Ok, poate va intrebati de ce tragem acum linie si ne uitam inapoi, ca doar nu e finele anului calendaristic, sa ne umezim ochii privind cu emotie inspre trecut, urmand sa emitem 10 rezolutii pentru anul care vine. Nu, nici vorba. Rezolutii avem totusi, desi nu legate de finele de an. Dar rezolutiile astea sunt planuri, nu? Iar planurile pot fi puse in aplicare cu atat mai bine cu cat avem mai multe forte disponibile, mai multe capete care sa ia decizii bune. Si probabil, cu cat mai departe suntem locati unii de altii :) Asa incat ne-am gandit noi mult si bine si am decis sa mai cooptam un membru in echipa WEDMAG. Caci unde-s multi, puterea creste – proportional cu divergentele de opinii, fireste (uite ca am facut si o rima!), dar atata vreme cat impartim aceleasi valori si simtim aceeasi repulsie pentru fotografiile ornate cu porumbei albi, trebuie ca avem si mai multe de pus pe tava si de prezentat voua, celor care va pregatiti de zor pentru ziua cea mare.

Si fiindca la WEDMAG se pare ca fotografia si wedding planning-ul merg mana in mana, cine putea sa ni se potriveasca mai bine decat un wedding planner? Cu cat mai multa carisma si cu idei crete si marete? Andrada, desigur. Andrada Sas – The Wedding Styler, pe care o urmarim si o citim cu drag de ceva vreme buna, ni se alatura in calitate de Managing Partner, preluand parte din fraiele WEDMAG. Cum vi se pare? Speram ca bine, caci noi ne bucuram tare! Noua ne e clar ca vom face o echipa buna, plina de entuziasm si energie, pe care sa vi le transmitem si voua!  (In plus, fie vorba intre noi, trebuia neaparat echilibrata balanta de “puteri” din WEDMAG; de-acum tabara feminina – Ioana si Andrada – va fi reprezentata egal in cadrul WEDMAG cu cea masculina).

Ii uram “bun venit” Andradei in echipa WEDMAG si va invitam pe voi sa tineti aproape – pregatim chestii multe si faine, iar daca tot vorbeam de rezolutii, ne propunem sa crestem si mai mult, sa va aratam si mai multe lucruri minunate si sa va inspiram cat mai mult impreuna!

***