Geta Ungurean contureaza in articolul de azi cateva idei despre rolul domnisoarelor de onoare in corelatie cu rolul Wedding Planner-ului:

Nicio mireasa nu isi poate imagina cel mai important moment din viata altfel decat inconjurata de cele mai dragi persoane. In acest segment un loc aparte il ocupa domnisoarele de onoare. Prietenele cele mai bune primesc vestea cererii in casatorie cu aproape la fel de mare emotie ca si mireasa. Va intrebati poate care este legatura dintre prezenta domnisoarelor de onoare si munca unui Wedding Planner? Aproape de fiecare data, indiferent ca este vorba de vizitarea unui targ de nunti, de alegerea verighetei sau de o degustare de deserturi, cele mai bune prietene sunt cele care insotesc mireasa. In deciziile pe care mirele de multe ori le lasa pe mana miresei, nu din confort sau nepasare, ci din incredere, prietenele – viitoare domnisoare de onoare – sunt consultantii seriosi, de multe ori extrem de meticulosi care vin cu idei si ii dau siguranta viitoarei mirese. Plus, indulcesc tot acest proces de organizare si pentru mireasa si pentru wedding planner! :)

image1-gu-rolul-domnisoarelor

Din momentul in care se hotaraste demararea procesului de pregatire pentru nunta, de la alegerea rochiei, la alegerea formatiei, pana la filmele romantice si zilele de relaxare la spa, mireasa este inconjurata de toata energia pozitiva pe care i-o pot transmite aceste zane moderne. De multe ori ele sunt cele care stau treze nopti in sir pentru a pune in aplicare cele mai romantice idei DIY. Miresele nici nu si-ar dori sa fie altfel, iar afectiunea este amplificata de sentimentul ca nimic nu este prea dificil sau prea greu de atins. Din experienta mea de Wedding Planner am reușit sa trag o multime de concluzii care tin de latura profund umana a oamenilor cu care interactionez. Fiind si eu in multe situatii domnisoara de onoare, nu chiar de 27 de ori ca si in celebrul film care trateaza aceasta tema, pot spune ca sentimentul este diferit de fiecare data, plin de caldura si da nuntii o incarcatura pozitiv-afectiva. In foarte multe dintre cazuri, domnisoarele de onoare au fost cele care au aranjat sala, s-au ocupat de o multime de detalii, practic fara sa dea un nume activitatii, au fost Wedding Planner-ii din partea casei. Cu multe dintre ele m-am imprietenit si am mentinut o relatie deschisa, chiar pregatind unele surprize pentru mireasa.

image2-gu-rolul-domnisoarelor

Domnisoarele de onoare, fie ca au rochiile in aceeasi tema sau nu, chiar daca vin din cercuri diferite, le reuneste sentimentul comun pentru mireasa, construiesc o atmosfera speciala, atat pe durata organizarii, cat si pe parcursul nuntii. Asa ca dragi viitoare mirese, puneți-va prietenele la treaba si la voie buna! Cine nu si-ar dori o echipa intreaga de wedding planners profesionisti si inca 4-5 wedding planners din partea casei? :)

Credit foto: Olga Vuscan, Andrei Photography, BySergio