Daca esti mireasa si studiezi portofoliile fotografilor profesionisti de nunta din Romania, primele imagini pe care le vezi sunt fotografii din sedinta foto sau orisicat, fotografii “de portofoliu”. Ceea ce e foarte bine – ineamna ca fotograful respectiv poate crea fotografii de o calitate similara! Dar daca vrem sa vedem fotografii cu invitatii la nunta?

Cand vine vorba de fotografii cu invitatii, constatam ca acestea nu sunt focusul fotografilor – e firesc, de fapt, sa fie asa: mirele si mireasa si tot ce se intampla in imediata lor apropiere primeaza. Asta nu inseamna ca pentru miri nu sunt extrem de importante si imaginile cu invitatii lor, poate fotografii formale, care trebuie sa recunoastem, nu neaparat pun in valoare abilitatile fotogfrafului. De multe ori sunt doar niste fotografii descriptive, lipsite de spectaculos. Primeaza, insa, valoarea afectiva. Totusi, cu o aboprdare creativa, pot deveni si aceastea fotografii de portofoliu!

Milena si Alexandru Grigore de la Frame My Life Studio ne spun parerea lor despre subiect:

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra. Ne pregatim cu ceva timp inainte, alegem locul ideal si florile cele mai frumoase si rochia de vis. Anticipam acel moment in care ochiii ni se intalnesc cu cei ai persoanei iubite in aceea zi care este atat de diferita de celelalte. Si ne dorim multe poze care sa oglindeasca emotiile din ziua nuntii.

fotografii cu invitatii la nunta de la frame my life
Cand rasfoim peste ani albumul de nunta vrem sa ne uitam la poze si sa vedem sentimente inghetate in timp , cadru dupa cadru. Incercam sa capturam cat mai multe momente importante pentru voi si sa surprinde bucuria acelei zile incepand cu pregatirile pline de emotii pana la distractia alaturi de toti cei dragi care au venit sa se bucure pentru voi si cu voi .

Pe langa fotografiile standard – cele de grup (de exemplu poza de grup de la biserica) incercam sa ne facem cat mai nevazuti si sa captam atat in timpul zilei cat si seara la restaurant cat mai multe instantanee. Sa va surprindem persoanele apropiate – familie si prieteni dragi intr-o postura cat mai naturala.

fotografii cu invitatii de la frame my life studio

Este o placere sa vezi fete vesele, razand , comunicand, dansand care mai de care mai natural . Scopul nostru este sa reusim sa facem acele poze care peste ani trezesc emotii. Sa rasfoiesti pozele si sa fie atat de puternice incat sa simti mirosul florilor de pe masa si sa-ti rasune iarasi in ureche rasul copiilor care danseaza de zor pe ring. Sa te uiti si sa simti ca esti transpus din nou acolo si ca retraiesti nu doar ca amintire ci ca un amalgam de sentimente acea zi.

fotografii cu invitatii de la frame my life studio
Ziua nuntii este despre voi, despre oamenii dragi care vin sa impartaseasca cu voi acest moment si . Este despre mama care plange de emotie , despre nasi – parintii spiritualii alesi de voi. Ei sunt cei care vor fi alaturi de voi in momentele de veselie dar si in momentele dificile ale vietii. Este despre prietenii apropiati, cavalerii si domnisoarele de onoare, despre parinti si bunici si toti cei care vin sa se bucure alaturi de voi .

fotografii cu invitatii de la frame my life studio

Milena si Alexandru Grigore sunt fotografi profesionisti de nunta. Ei documenteaza momentele importante din viata voastra in cadrul Frame My Life Studio.

 *****

Citeste Revista BEST OF WEDDINGS:

revista best of weddings