Industria nuntilor din Romania te indeamna in ultima vreme la visare si  la o dorinta continua de a avea cat mai multe detalii, de a avea un eveniment cat mai creativ, mai bogat.

Irina Butnariu de la  Event Fever Craiova ne spune ce se poarta anul acesta si care sunt elementele in care sa investim pentru a avea un impact maxim:

agentie decor nunta craiova event fever

1. Culorile si recuzita

Concentrati-va pe nuante de verde si tonuri de alb, asociate cu pete de culoare care sa inveseleasca decorul. Se observa diminuarea cantitatii florale si inserarea mai multor elemente de recuzita care potenteaza tematica evenimentului. De asemenea raman in tendinte piese de decor suspendate, fie ca vorbim de piese metalice sau din sticla.

agentie decor nunta craiova event feveragentie decor nunta craiova event fever
2. Decoruri bogate

Pentru a capta atentia invitatilor va propunem sa investiti in intrari spectaculoase incarcate de elemente decorative in ton cu evenimentul. De asemenea nu trebuie uitat decorul bisericii. Se poarta scaune Chiavari albe, covor alb si decoruri extravagante in suporti din sticla, arcade incarcate cu flori .

agentie decor nunta craiova event fever agentie decor nunta craiova event fever agentie decor nunta craiova event fever

3. Decorurile verticale inspirate de gradina

Va propunem sa profitati din plin de spatiul vizual vertical aflat deasupra meselor sau usilor pentru a creste optiunile de decor. Puteti utiliza candelabre de lux sau rustice in functie de spatiul in care are loc evenimentul, in spatiul foto puteti utiliza elemente de recuzita (biciclete, rame, globuri din sticla) asociate cu elemente vegetale (frunze, muschi verde sau crengi).

Pentru a reproduce decorul unei gradini intr-o seara calda de vara , iti propunem sa folosesti ghirlande din flori si verdeata, cat mai voluminoase si dezordonate, buchetele de asemenea sunt voluminoase, realizate in cascada, pastrand acelasi stil si in cazul aranjamentelor pentru masa si candy-bar.

agentie decor nunta craiova event fever

4. Tonuri neutre dar cu accente puternice

Ne-am indragostit de tonurile acestui sezon, neutre dar atat de vibrante. Pe langa nuante de verde si tonuri de alb, putem apela la pete de culoare care sa inveseleasca decorul: nuante de portocaliu/somon, galben, caramel, albastru si mov regal, sau chiar nuante de rosu/grena, culori metalice (auriu), dar si pasteluri, care s-au purtat in 2016 – roz-quartz si albastru serenity .

agentie decor nunta craiova event fever
5. Candy-bar si cheese-bar

Echipa Event Fever Craiova ne spune ca elementele de nelipsit ale sezonului sunt candy-bar-ul si cheese-bar-ul. Acestea au devenit din ce in ce mai solicitate la evenimente, venind cu o alternativa la meniul clasic pentru invitatii pretentiosi. Va sugeram ca si aceste doua insule culinare sa le asortati decorului general, mizand pe elemente organice. Acestea evident nu vor surclasa clasicul tort de nunta, ci doar il vor completa.

agentie decor nunta craiova event fever agentie decor nunta craiova event fever agentie decor nunta craiova event fever

Planificarea nuntii devine din ce in ca mai facila …. online. Irina Butnariu, Flower & Event Designer la Event Fever Craiova  recomanda alegerea unui specialist care sa iti transpuna in realitate visele. Acest lucru presupune o cautare temeinica , te poti informa pe internet si/sau poti cauta recomandarile prietenilor care au trecut deja prin aceasta experienta. Asadar consideram ca cel mai firesc pas in a alege floristul sau organizatorul de evenimente, de exemplu, este sa solicitati o intalnire “face to face” si sa treceti experienta intalnirii printr-un filtru personal.

Pe Irina Butnariu o gasiti la Event Fever Craiova, o agentie de servicii profesionale de nunta cu un portofoliu de evenimente ce acopera o paleta larga de stiluri. Gasiti detaliile in pagina de prezentare pe WEDMAG.

 *****

Citeste Revista BEST OF WEDDINGS:

revista best of weddings