Cautam cele mai tari nunti din Romania pentru Best of Weddings 2016!

Anul 2016 se apropie de final. Sezonul nuntilor s-a incheiat, sute (sau mii? :) de cupluri din Romania deapana amintiri legate de unul din cele mai importante evenimente din viata lor. Bucuria, lacrimile, emotia raman vii in memoria tutror celor care au facut parte din fiecare dintre aceste zile speciale.

WEDMAG isi propune – pentru al treilea an la rand – sa culeaga amintirile vizuale cele mai pregnante de la nuntile din Romania de pe parcursul anului, spre desfatarea celor care vor sa participe macar prin intermediul imaginilor la bucuria unor cupluri minunate, dar mai ales spre inspiratia cuplurilor care se pregatesc la randul lor pentru un astfel de eveniment!

Asa incat revista online BEST OF WEDDINGS 2016 isi deschide oficial “copertile” pentru a gazdui imagini de la cele mai grozave nunti ale anului! E timpul sa dati vestea mai departe si sa strangem impreuna cele mai frumoase amintiri!

Afla cum poti trimite o nunta

• o mireasa care a avut nunta in 2016

• un furnizor de servicii de nunta care a participat la organizarea unei nunti in 2016

• cineva care stie pe cineva care stie pe cineva care a avut/organizat o nunta exceptionala in 2016

Da-ne de veste!

Trimite-ne un link catre un album online – fie ca e pe Facebook, un articol de blog, in Dropbox sau orice alta platforma de gazduire a imaginilor, numai pe adresa de email recomandari@wedmag.ro . Neaparat pe aceasta adresa de email, nu prin mesaje, telefoane, porumbei sau altceva :) Si neaparat un link, nu atasamente, nu fisiere de download.

Ce anume va fi publicat?

Echipa WEDMAG – intr-o noua componenta fata de pana acum (mai multe detalii despre asta mai incolo :) va analiza fiecare eveniment trimis, va vota si desemna ~20 de evenimente ce vor fi publicate in revista online. Nu este un concurs de fotografie! In timp ce calitatea tehnica si estetica a fotografiilor conteaza, esenta o reprezinta evenimentul in sine – originalitatea, atmosfera, atentia la detalii, imprimarea personalitatii mirilor in elementele nuntii etc. Odata alese evenimentele, cei care le-au propus vor fi contactati pentru a ne furniza mai multe detalii despre acestea. La publicarea fiecarui eveniment este necesar acordul mirilor si al detinatorilor drepturilor de autor – fotograful sau mirii, dupa caz.

Cat costa publicarea nuntilor in revista WEDMAG – BEST OF WEDDINGS?

Absolut nimic. Ca in fiecare an, prezenta evenimentelor si mentionarea furnizorilor implicati in organizarea evenimentelor este gratuita! BEST OF WEDDINGS a devenit o referinta in inspiratia pentru miresele din Romania, scotand in evidenta munca atator profesionisti si alegerile inspirate ale atator miri! In echipa, acestia au demosntrat ca si in Romania se pot organiza nunti perfecte! Iar WEDMAG vrea sa scoata in evidenta rezultatele autohtone, in contrast cu nenumarate bloguri si publicatii romanesti care publica in principal poze gasite pe Internet, din alte colturi ale lumii si de multe ori incalcand drepturile de autor!

Cand va aparea BEST OF WEDDINGS 2016?

Publicarea revistei cu cele mai grozave nunti din Romania este programata pentru inceputul lunii februarue 2017. Termenul limita pana la care pot fi trimise catre noi propunerile este 23 decembrie 2016!

****
UPDATE: am extins termenul de trimitere a propunerilor pana pe data de 30.12.2016! Profitati :)
****

Unde vom putea vedea revista?

BEST OF WEDDINGS este o revista online, disponibila gratuit unui public cat mai numeros – tuturor viitoarelor mirese si oricui este intersat de continutul ei. Poti rasfoi mai jos revistele cu

nuntile cele mai grozave din Romania din anul 2014

nuntile cele mai grozave din Romania din anul 2015

BEST OF WEDDINGS nu se gaseste in print! Daca vom decide in viitor sa publicam si o editie print, va dam de veste, desigur :)

Asteptam propunerile voastre pe adresa recomandari@wedmag.ro si ardem de nerabdare sa vedem cele mai minunate nunti din Romania!

Va multumim!

( Foto coperta: Marian Sterea )