Cum este un spectacol de magie la nunta?

Cele mai multe nunți urmează o rețetă sigură pentru a oferi o zi de neuitat: cununia civilă, cea religioasă, petrecere, mâncare, băutură, dans, tort și mai mult dans. Sunt miri care se gândesc să le ofere invitaților momente artistice, dar majoritatea apelează la cântăreți sau dansuri (populare, dans modern sau sportiv). Prea puțini, insă, se gândeasc la ceva mai deosebit, cum ar fi un spectacol de magie.

Magia la nuntă este o formă de divertisment relativ nouă, dar oferă un aer cu adevărat unic și original nunții. Este un moment care fără îndoială captează atenția invitaților, care și la câteva săptămâni după nuntă își amintesc cu drag de moment.

Pentru a explica cel mai bine ce înseamnă magia la nuntă vom apela la întrebările care ne+au fost puse cel mai asesea în ultimii 6 ani de când lucrăm în domeniul nunților!

1. Magia la nuntă este ca magia pe care o vezi la TV sau în cărțile și desenele pentru copii?

Spectacolul oferit de noi la nuntă este în totalitate creat pentru a se potrivi cu un astfel de eveniment. Magia pentru copii nu își are locul aici (eșarfe colorate, iepuri, mingiuțe), dar nici numerele de magie vechi de zeci de ani prezentate prin circuri. În viziunea noastră magia la nuntă trebuie să fie modernă, unică și vizuală!

2. Cum se poate integra un astfel de moment la nunta mea?

Spectacolul de magie la nuntă este cel mai flexibil moment atistic pe care îl puteți alege. Pentru noi acest moment magic înseamnă un moment al mirilor. Spectacolul este comic, foarte vizual, modern și cel mai important este cu și despre miri. Includem numere personalizate, iar spectacolul este creat în jurul poveștii de iubire a mirilor. Nu avem două spectacole care să arate exact la fel, deoarece fiecare pereche este diferită!

3. Dacă spectacolul de pe scenă este pentru miri, invitații se vor distra?

Categoric. În primul rând ei sunt acolo pentru voi, pentru a sărbători împreună cu voi o zi atât de importantă. Spectacolul de magie nu face altceva decât să evidențieze frumoasa voastră poveste printre numerele de magie de care se bucură toată sala. Mai mult decât atât, noi la o nuntă rămânem alături de voi și după momentul central pentru a-i încânta pe invitați, pe la mese sau pe terasă cu numere de magie de tip close-up la care participă în mod direct, magia având loc chiar în mâinile lor. Categoric și invitații vor avea o seară magică.

4. Cum îmi dau seama dacă magicianul pe care doresc să îl angajez este potrivit?

Noi considerăm că secretul unui magician profesionist specializat în evenimente private cum sunt nunţile este format din numere de magie originale și de calitate, care să îi pună în valoare pe miri și nicidecum să îi pună în situații stânjenitoare. Oricine poate face un truc…chiar și un copil de 5 ani!

Calitatea unui spectacol este dată de profesionalismul magicianului, iar acest lucru îl puteți vedea atunci când cereți o ofertă și o analizați cu atenție. Un video este mereu mai relevant deoarece acolo vedeți exact ce se întâmplă, cum reacționează oamenii din sală, ce numere de magie face acel magician. Feriți-vă de magicieni care știu să vă descrie foarte frumos toată oferta, dar nu vă prezintă nimic concret (poze, filmare, portofoliu sau chiar un spectacol live unde puteți vedea stilul lui de lucru).

5. Cum poate arăta un număr de magie personalizat?

În ultimii 6 ani ne-am dedicat nunților, dar de 2 ani acceptăm provocări în fiecare weekend, la fiecare nuntă. Momentul personalizat îl alcătuim după o mică discuție cu mirii. Aflăm povestea lor, hobby-uri, pasiuni, iar creativitatea noastră nu are limite atunci când vine vorba de un moment personalizat.

Noi suntem doi magicieni care ne dedicăm în totalitate acestor momente deoarece știm că pot fi amintiri de neprețuit. Iubim ceea ce facem și ne dorim să afle cât mai mulți miri că magia la nuntă este unul dintre cele mai frumoase momente artistice pe care le pot oferi invitaților și chiar lor!

*****

Eduard si Bianca sunt o echipa de magicieni deosebiti, castigatori de premii si campionate – puteti afla mai multe detalii despre ei si despre portofoliul lor in pagina lor de prezentare.