V-am povestit istoria verighetelor si v-am aratat un stil de verighete deosebite si cat de frumos se pot fotografia acestea, asa ca pentru aceasta saptamana am si ales cateva modele de verighete realizate de unii dintre cei mai iscusiti bijutieri romani – numai bune de purtat pentru totdeauna:

Cu verighetele simple nu ai cum sa dai gres. Iti vor placea peste ani si ani, cu siguranta. Mai ales daca sunt simple si totusi deosebite, precum sunt acestea de la Coriolan:
image1-alegeri-verighete-coriolan

De la expresia “we tied the knot” s-au creat diverse lucrusoare sugestive pentru nunta, printre care si un model de verighete foarte interesante, ce le gasiti la Diamante.ro:
image2-alegeri-verighete-diamantero

Dintre bijuteriile unicat realizate de Charleroi by Diana Bisinicu am ales aceasta pereche de verighete in special pentru ca ne plac detaliile discrete si finisajul:
image3-alegeri-verighete-charleroi-diana

Jumatate din inima este la tine, iar cealalta jumatate este la el – sufletul tau pereche. Cum sa exprimi asta mai bine decat printr-un model dragut tare ca si acesta de pe verighetele de la Atcom?
image4-alegeri-verighete-atcom

Gasim o combinatie nonconformista de aur galben si aur alb in aceasta pereche de verighete realizate de Astoria Gold. Si la modul in care sunt dispuse diamantele, se cere sa se completeze tot cu cate doua diamante la fiecare aniversare de casatorie :) Doamnelor, este adevarat ca ar fi un cadou anual minunat?
image5-alegeri-verighete-astoriagold

O pereche de verighete speciale, o combinatie de aur roz si alb, cu un diamant discret pentru mireasa, de la Diamond Boutique:
image6-alegeri-verighete-diamondboutique

Va plac impletiturile? Asta inseamna ca trebuie sa va placa tare si aceste verighete La Rosa foarte deosebit impletite si finisate:
image7-alegeri-verighete-larosa

Elegante, fine, cu un model deosebit si totodata nu prea incarcat, aceste verighete de la Teilor nu vor trece neobservate:
image8-alegeri-verighete-teilor

Daca credeti in destin si sunteti de parere ca v-a fost “aranjat” sa va intalniti si sa va aveti pentru totdeauna, ar fi interesant sa alegeti acest tip de verigheta, careia bijutierii de la Bijuteria Gi-Bi i-au dat numele de “harazit”:
image9-alegeri-verighete-gibibijuteria

Pentru cei ce prefera traditia si doresc sa o pastreze si sa-i dea o forma ciclica, cea mai buna alegere ar fi aceste verighete cu motive romanesti, de la Zehava:
image10-alegeri-verighete-zehava

Credit foto prima imagine: Andrei Photography
Verighete prima imagine: De Georgia

Daca acum am ales verighete, pentru saptamana viitoare vom alege cele mai interesante suporturi, pernite, cutiute si alte minunatii in care sa transportati si prezentati verighetele in ziua nuntii, pana ce isi vor gasi locul pentru totdeauna pe inelar.

Vezi si Alegerile saptamanii: torturile de nunta, Alegerile saptamanii: rochii de mireasa, Alegerile saptamanii: pantofii de nunta, Alegerile saptamanii: accesorii, Alegerile saptamanii: candy bar, Alegerile saptamanii: marturii, Alegerile saptamanii: Buchete de mireasa, Alegerile saptamanii: cocarde pentru mire