Hai sa luam putin toamna prin surprindere si sa ne preocupam de ceva “off-season”, cum ar fi rochiile scurte de mireasa. Pentru ca nu ne pricepem chiar la toate, am cerut parerea profesionistilor de la Maya Fashion:

Povestea clasica cu rochia lunga de basm ori ceva nonconformism si unic?

In general, majoritatea mireselor viseaza sa se casatoreasca intr-o rochie de mireasa lunga stil sirena sau stil printesa. Sunt foarte putine mirese care vin in salonul Maya Fashion si doresc sa adopte ca stil o rochie nonconformista sau o rochie scurta, motiv pentru care in colectiile Maya Fashion de-a lungul anilor s-au regasit foarte putine modele de acest gen.

image1-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion

In general, miresele care aleg genul de rochie scurta de mireasa sunt femei puternice cu o dorinta aparte de a iesi in evidenta. Personal, aprob cam orice alegere facuta de mireasa in cauza, atata timp cat modelul ales i se potriveste si o avantajeaza din toate punctele de vedere. Cum acest tip de rochie – rochia scurta – se potriveste in general femeilor inalte, cu un corp tip clepsidra, pentru a fi scoase in evidenta foarte armonios formele corpului, lor le recomand cu caldura sa se indrepte spre o asemenea alegere.

image2-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion

Daca am vorbit despre forma corpului potrivita in cazul alegerii unei rochii scurte, sa mergem mai departe la capitolul tesaturi. In ceea ce privesc materialele din care se confectioneaza rochiile, va putem spune ca noi realizam rochiile scurte in principiu din dantela (in partea de sus) combinata cu tulle (in partea de jos). De asemenea, mai realizam rochiile scurte integral din dantela, tafta sau alte combinatii de tesaturi.

Ce faci totusi daca nu te poti decide intre o rochie scurta si o rochie lunga pentru ziua nuntii?

Pentru o mireasa ce doreste sa-si surprinda invitatii, avem si posibilitatea de a-i oferi o rochie lunga din cele din colectie sau una la comanda, ce apoi se poate modifica in stilul “2 in 1”, adica se poate transforma intr-o rochie scurta pentru petrecerea de nunta, de exemplu. Putem realiza o astfel de combinatie atat pentru modelele de rochii de mireasa stil printesa, cat si pentru cele stil sirena. Daca mireasa isi doreste o rochie de mireasa stil sirena, cum este modelul de rochie de mireasa M24.14, putem face detasabila partea de la genunchi in jos a rochiei si astfel obtinem pe seara o rochie de mireasa scurta.

image3-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion

Pentru miresele care isi doresc pe timp de zi o rochie de mireasa stil printesa, cum este modelul de rochie de mireasa M16.14, putem face detasabila intreaga fusta astfel incat seara mireasa sa poarte o rochie de mireasa scurta si sa fie in continuare o aparitie aparte.

image4-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion

Daca exista posibilitatea ca o mireasa cu rochie scurta sa fie confundata cu o invitata care poarta o rochie scurta alba? Bineinteles ca nu. In general, rochiile de mireasa scurte sunt croite total diferit de o rochie de ocazie alba. Pe langa croiala, diferenta consta in tipul de material folosit. Acestea sunt mult mai calitative, iar modelul de rochie este croit tinand cont de tendintele actuale in materie de tesaturi si design. In plus, mireasa, prin zambetul si atitudinea din ziua nuntii, pune in valoare chiar si o rochie scurta, facand-o sa se distinga de la distanta printre invitate :)

Rochiile scurte Maya Fashion

Nu putem vorbi despre conceptia de “cele mai bine vandute rochii scurte Maya Fashion, precum nici nu putem spune ca recomandam in mod special o rochie scurta chiar si ca o a doua rochie pentru petrecerea de nunta. Acestea pentru ca majoritatea mireselor noastre au ales modele de rochii de mireasa lungi, clasice. Daca totusi ar fi sa dam ca exemplu un model foarte solicitat, acela ar fi modelul M24.13 din colectia Luxury 2013. Am avut multe mirese care au optat pentru acest model si ne bucuram tare pentru aceasta deoarece este si unul dintre favoritele noastre.

image5-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion

Oricare ar fi preferinta voastra, dragi mirese, Maya Fashion va recomanda sa alegeti o rochie pentru ziua nuntii in care sa va simtiti asa precum aratati – extraordinar!”

image6-rochia-scurta-de-mireasa-maya-fashion