Buchetul de mireasa e unul dintre cele mai importante elemente din categoria decor si flori de nunta si unul caruia cam orice mireasa ii acorda o atentie sportita. Cum ar fi daca acesta ar tine o viata intreaga, sa poti zambi de fiecare data cand il vezi si sa-ti aminteasca mereu de superba zi in care l-ai avut alaturi de tine? Georgiana, de la Prettydeco, iti spune cum crede ea ca ar fi:

Ideal ar fi ca buchetul sa ramana asa cum l-ai ales si cum l-ai visat, mai mult timp, nu doar o zi. Ideal ar fi sa ramana o amintire minunata a nuntii voastre, pe tot parcursul casniciei si tot ideal ar fi sa nu il arunci, ci sa il pastrezi pentru totdeauna.

image1-buchete-everlasting-prettydeco

Buchetele din flori de hartie sunt o optiune de lunga durata. Suntem foarte obisnuiti cu florile naturale, asa ca e parca ciudat sa ai buchetul de flori din hartie. Insa nu e asa ca ar fi frumos sa ai anemone si bujori tot timpul anului si sa nu fii conditionat de sezonul florilor naturale?

De ce sunt minunate buchetele de flori din hartie?

image2-buchete-everlasting-prettydeco

  • Le pastrezi ca amintire toata viata, sau, daca chiar vrei sa il arunci, il poate altcineva pastra ca amintire toata viata
  • Poti avea orice floare, indiferent de sezon, fara modificarea costurilor
  • Orice combinatie de culori este posibila, trebuie doar sa indraznesti!
  • Le poti transporta fara grija pe distante lungi, deci poti avea acelasi buchet pentru sedinta foto de dupa nunta

Insa, fie ca rezista o viata, fie ca rezista mai multe, important e sa te reprezinte, sa se potriveasca cu statura ta, cu rochia si celelalte accesorii si sa faca parte din povestea voastra.

O latura interesanta a buchetelor din flori de hartie e ca pot fi personalizate in cel mai mic detaliu. De exemplu, in buchetul de mireasa poti avea poze cu voi doi din vacanta petrecuta la Paris sau poti avea o tematica colorata sau de poveste, cum ar fi una cu Alice in Tara Minunilor. Tot in buchetul tau de mireasa mai poti avea cele mai frumoase partituri sau scrieri din ziar, din povesti sau din scrisorile voastre de dragoste. Poti avea fluturi care sa ti-l inconjoare in zbor, poti avea tot ce iti trece prin cap. Important e sa se potriveasca cu imaginea pe care tu o ai in minte pentru buchetul tau de mireasa, sa ne completam si sa fim impreuna creative astfel incat sa iasa o capodopera cu acel ceva personal.

image3-buchete-everlasting-prettydeco

Asadar, daca iti doresti un buchet everlasting, te invitam sa intri pe site-ul Prettydeco si sa ii contactezi pentru a afla pasii prin care poti avea un astfel de buchet la nunta ta!

 

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***