Nunta autentica la Conac Polizu

La umbra stejarilor batrani, o frumoasa poveste de iubire urma sa fie scrisa. Un cadru desprins parca din vremuri demult apuse, unde timpul parea sa stea in loc, gazduia minunata nunta a doi oameni frumosi, Otilia si Costin. Invaluita de mirosul dulce al bujorilor, presarata cu cele mai puternice sentimente de dragoste si luminata de zambetele celor prezenti, povestea pe care urma sa o documentam avea sa fie una de vis. (Timewriters Photography & Design)

{WM} Otilia & Costin - 001 {WM} Otilia & Costin - 006 {WM} Otilia & Costin - 0015

 

Noi suntem Otilia si Costin. Oameni simpli si mari iubitori de natura. Asa ne-am dorit sa fie si nunta noastra, cat mai aproape de tot ce este viu si ne inconjoara. De mult visam la conacul Polizu si vedeam acolo oaza perfecta pentru noi doi si invitatii nostri. Dupa multe cautari, ne-am luat inima in dinti si ne-am hotarat: vom face nunta in aer liber, indiferent de vreme, indiferent de parerile altora.

{WM} Otilia & Costin - 003

Venind din familii traditionaliste, care tin foarte mult la obiceiurile de altadata, ne-a fost destul de greu sa iesim din tipare. Mama mea, si-a dorit pana in ultima clipa sa port voal, insa eu am preferat o coronita de flori, care mi-a parfumat intreaga zi. Florile si decorul ni le-am facut singuri si nu am stat mult sa ne gandim ce vrem sa facem. Eu imi doream sa simt mireasma primaverii si imi doream flori din gradina unde am copilarit. M-am bucurat de bujorii de tara crescuti si recoltati cu mare grija de bunicul meu si de iasomia din gradina mamei.

{WM} Otilia & Costin - 005 {WM} Otilia & Costin - 0011 {WM} Otilia & Costin - 0012 {WM} Otilia & Costin - 0013 {WM} Otilia & Costin - 0017

Costin a fost cel care m-a surprins in mod placut si mi-a daruit cel mai romantic moment, atunci cand mi-a facut buchetul de mireasa : natural, rebel, nefinisat, dar foarte parfumat, asa cum l-am visat.

{WM} Otilia & Costin - 0019 {WM} Otilia & Costin - 0020 {WM} Otilia & Costin - 0027

 

Unul dintre cei mai importanti invitati in acea zi a fost catelul nostru, Jacques. Ne-am bucurat nespus ca ne-a putut fi aproape si am creat impreuna cu el amintiri pentru o viata. Pentru ca ne-am dorit sa simta si el spiritul de sarbatoare, i-am croit dintr-o camasa a mea o camasuta pentru el, in nuantele cerului senin. Vazand pozele, mi-am dat seama ca si el a trait acea zi la aceeasi intensitate ca si noi. Pur si simplu, cand il imbraca Costin, i se citeau emotiile in ochi.

{WM} Otilia & Costin - 009 {WM} Otilia & Costin - 0010 {WM} Otilia & Costin - 0022

Noi putem spune cu mana pe inima ca am trait acea zi si am simtit-o! Am lasat emotiile la o parte si ne-am bucurat de tot ce a fost mai frumos. Am avut oameni dragi alaturi, putini dar buni, iar natura a tinut cu noi, caci am avut parte de o zi foarte calduroasa, dupa multe zile de ploi.

{WM} Otilia & Costin - 0016 {WM} Otilia & Costin - 0017- {WM} Otilia & Costin - 0018 {WM} Otilia & Costin - 0021 {WM} Otilia & Costin - 0023 {WM} Otilia & Costin - 0033 {WM} Otilia & Costin - 0040 {WM} Otilia & Costin - 0041 {WM} Otilia & Costin - 0044 {WM} Otilia & Costin - 0047 {WM} Otilia & Costin - 0049

 

 

Foto: Timewriters Photography & Design

Locatie: Conac Polizu

Flori si decoratiuni: Flover

Organizare si coordonare: Tilia Events

Candybar si tort: Chef Serban Radu Cristian

Meniu: Chef Serban Radu Cristian

MUA: Brandusa Bordeianu