Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii cu o marturie personalizata sau daca vrei sa le oferi prilejul sa se amuze facandu-si singuri fotografii – altele decat binecunoscutele selfieuri cu telefonul mobil – atunci iti propun sa alegi pentru nunta voastra o cabina foto, diverse accesorii si sa gandesti un spatiu destinat acestui tip de activitate. Persoanele prezente la eveniment, indiferent de varsta, vor fi incantate de acest lucru!

Vrei sa se simta si mai bine cei prezenti la nunta voastra? Atunci poti alege un photobooth de la Cheerup care va avea grija de buna dispozitie a invitatilor tai.

image1-alegeri-photobooth-cheerup

Amintirile despre acea zi minunata, vor fi epice pentru voi doi. Daca vrei sa fie la fel si pentru invitati, poti alege Epics Photobooth:

image2-alegeri-photobooth-epics

Un selfie? Dar mai profi? Iata o alternativa: Selfie Box

image3-alegeri-photobooth-selfiebox

Ai mai mult spatiu in sala de nunta si poti instala o Cabina foto de acest gen? Profita atunci de acel spatiu si fa asta!

image4-alegeri-photobooth-cabina-foto

O buna varianta de inlocuit marturiile clasice sunt acesti magneti de la Momentos:

image5-alegeri-photobooth-momentos

Cutia cu poze propune invitatilor vostri crearea un caiet de amintiri cu fotografii si impresii:

image6-alegeri-photobooth-cutiacupoze

Se poate ajunge la o naturalete in fotografii prin joaca, nu e asa? Play Photobooth zice ca da!

image7-alegeri-photobooth-playphotobooth

Daca alternativa unui photobooth nu o consideri neaparat potrivita pentru tine, atunci iti recomand sa decizi, impreuna cu cei care iti decoreaza evenimentul, care ar fi locul potrivit pentru un photo corner, daca este sau nu nevoie de un panou pentru acesta, iar apoi sa alegi cateva props minunate de la Bows and Pies si distractia va fi in toi!

image8-alegeri-photobooth-props-bowsandpies

Credit foto prima imagine – photo corner – Bogdan Sandulescu

Saptamana viitoare voi alege cateva alternative de camasi de mire, atent cusute de croitori din Romania. Fiti pe faza!

Vezi si Alegerile saptamanii: torturile de nunta, Alegerile saptamanii: rochii de mireasa, Alegerile saptamanii: pantofii de nunta, Alegerile saptamanii: accesorii, Alegerile saptamanii: candy bar, Alegerile saptamanii: marturii, Alegerile saptamanii: Buchete de mireasa, Alegerile saptamanii: cocarde pentru mire, Alegerile saptamanii: verighete, Alegerile saptamanii: suporturi de verighete, Alegerile saptamanii: lumanari pentru cununie, Alegerile saptamanii: inele de logodna, Alegerile saptamanii: decor prezidiu, Alegerile saptamanii: decor ceremonii, Alegerile saptamanii: coronite din flori pentru coafura miresei, Alegerile saptamanii: costume de mire, Alegerile saptamanii: decor mese invitati