De regula, nuntile din Romania sunt nunti cu multi invitati, mai multi decat cunosc mirii uneori :)  Asa ca sunt toate sansele sa nu poti discuta sau interactiona cu toti invitatii in timpul nuntii, ba chiar exista sanse mari sa nu iti amintesti ca au fost prezenti la eveniment unii dintre ei.

“Caietul de amintiri” ar putea fi de folos in astfel de cazuri. Ca si multe altele, acest obicei de a nota intr-un caiet special pregatit cate un gand dedicat mirilor pentru posteritate, este unul imprumutat de la americani si destul de rar utilizat la noi in tara. Nu, nu de catre miri, ci de catre invitati. Din pacate, am intalnit multe cazuri in care foarte putini invitati au scris urari de bine pentru noua familie in caietul de amintiri pregatit de miri. Ei, stam diferit – la modul bun – cu statisticile legate de gandurile si urarile de pe plicurile destinate “darului de nunta”.

Pentru mirii care isi doresc si amintiri scrise de la invitatii lor, iata cateva idei de “guest book”, in functie de tematica nuntii si de preferintele mirilor.

 

Ce se poate face cu plicurile pe care sunt scrise urari?

Se poate ca dupa ce au fost primite, sa fie pastrate in timp (cu sau fara darul de nunta in ele) frumos asezate intr-un album sau intr-un caiet deosebit copertat.
Sau se poate crea acel album inca dinainte de nunta, cu cate un cartonas in fiecare plic.


Sursa foto: http://bit.ly/1a8YsdD

 

Ce se poate face cu fotografiile realizate inainte de nunta?

Un album deosebit in care invitatii sa scrie lucruri frumoase ori haioase pentru si despre miri. Sau poate preferati un tablou cu un colaj de fotografii afisat pe un suport la intrarea in sala de nunta.


Credit foto: Imagia

Iar daca nu ati avut timp pentru o sedinta foto inainte de nunta, ce parere aveti despre a le face invitatilor cate o fotografie la nunta voastra, pe spatele careia sa gasiti gandurile lor exprimate? Cateva moduri pentru a pune in aplicare aceasta idee: Polaroid, Photo Booth, unii fotografi au pachete ce includ si listarea fotografiilor la eveniment.


Sursa foto: http://bit.ly/1ceRfVW

 

Cum altfel se pot scrie gandurile (bune) ale invitatilor la nunta voastra?


Sursa foto:
http://martha.ms/16uKNZS
http://martha.ms/19vUyJ0

 


Sursa foto:
http://martha.ms/18biCTB
http://bit.ly/1459xrp

 


Sursa foto:
http://bit.ly/12e6gpG
http://martha.ms/19vUVmU

 

Veni Vidi Vici

 

Credit foto (prima fotografie): Bogdan Sandulescu