Totul incepe cu o fantezie, cu un vis, cu o dorinta.

De ce nu ar fi la fel si cu bijuteriile de nunta?

De indata ce visul privind rochia de mireasa se concretizeaza, este de la sine inteles ca urmeaza sa alegi bijuteriile potrivite pentru a completa tinuta.

image 1

In momentul in care imbraci rochia de mireasa aceasta devine piesa de maxim interes din tinuta ta, astfel toate celelalte accesorii sunt doar pentru a pune in valoare deosebita rochie. Incearca sa pastrezi accesoriile simple, fara a exagera pentru a nu se pierde din farmecul rochiei. De asemenea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita culorilor. Culorile accesoriilor pot sa fie in ton cu rochia – pentru o mireasa traditionalista – ori in tonuri contrastante – pentru o mireasa moderna.

Chat Noir vine cu accesorii fantezie produse in editii limitate, atat pentru mireasa, cat si pentru nasa, domnisoare de onoare sau invitate.

image 2

Domnisoarele de onoare sunt fiintele tinere si jucause care inconjoara mireasa, deci accesoriile acestora ar trebui sa reflecte aceasta veselie si sa abunde in culori. Nasa este simbolul gratiei si al elegantei, deci accesoriile acesteia trebuie sa denote finete si bun gust.

image 3

Accesoriile Chat Noir se pot achizitiona pe baza de comanda, care trebuie plasata cu maxim 40 zile inainte. Cel mai solicitat produs din colectiile de accesorii Chat Noir este un colier cu pasari, recomandat pentru miresele indraznete ori pentru domnisoarele de onoare – excelent pentru o nunta tematica.

image 4

Cate persoane ar trebui sa isi dea cu parerea cand alegi accesoriile pentru rochia de mireasa?

Este firesc sa primesti sfaturi in toate privinte atunci cand te pregatesti de nunta, dar in materia bijuteriilor de nunta ar fi bine sa nu ceri prea multe pareri, cu exceptia celor specializate, ale furnizorilor. Asta pentru ca tu vei fi cea care se va privi cu drag in albumul de nunta si tu esti cea care nu trebuie sa regrete ca s-a compromis aspectul rochiei cu vreun colier nepotrivit ori cu o bratara care se agata de rochie.

image 5

Sunt de parere ca rochia de mireasa te defineste ca si fizic si accesoriile te definesc ca si personalitate. Nu alege perle daca nu esti genul de persoana care sa poarte astfel de bijuterii in mod constant. Superstitiile zic ca nu ar trebui sa alegi perle sub nicio forma pentru rochia de mireasa. Dar poti sa nu ti cont de superstitii si sa porti perle daca te identifici cu Audrey Hepburn, inchizi ochii si visezi la Breakfast at Tiffany’s :)