A fost odata ca niciodata, intr-un tinut nu prea indepartat, doua fete: Cinderella si Divarella.
Despre prima – despre Cenusareasa – toate miresele au auzit si multe o au ca si model in organizarea nuntii. Dar povestea Divei este una mai putin cunoscuta. Pe scurt, Diva este femeia din spatele rochiei fabuloase de mireasa si a faimosului pantof de sticla. Este femeia care stie ce vrea si va arata tuturor asta. In primul rand, vrea sa se casatoreasca cu printul ei, apoi vrea ca invitatii lor sa se simta onorati ca vor participa la balul de nunta.

Inspirata de legenda Divei, Oana Hajos s-a lasat purtata de val, a combinat culori, texturi si modele si a reusit din nou sa faca ceva foarte frumos: o invitatie de nunta pentru dive, o invitatie care te duce cu gandul la fastuozitatea unui bal demn de Cinderella-Divarella.

Ce inseamna o invitatie marca Eden pentru nunta unei dive?

O invitatie eleganta, fina, realizata din plus pe exterior, hartie mata si hartie perlata, pe interior. Povestea voastra este ilustrata regal intre pattern-uri bogate si texturi pretioase, pastrata in vestmant de catifea cu accente stralucitoare, legata cu o funda satinata. Se ofera in cutiuta simpla, off-white.

Iata si cateva culori potrivite pentru mireasa-diva:

RED
image 1

 

PURPLE
image 2

 

GREEN
image 3

 

WHITE
image 4

Surprindeti-va oaspetii cu noile invitatii realizate de Eden – colectia DIVA!

 

Credit foto: Attila Hajos Photography