Astazi scriem despre invitatii de nunta deosebite, spectaculoase, invitatii de nunta de lux. Cei de la Premium Cards realizeaza invitatii de nunta care sunt nu doar functionale, ci si adevarate bijuterii. Unde isi gasesc ei inspiratia? Ei bine, in mod suprinzator, de multe ori in domenii ce nu au nicio tangenta cu nuntile.

Probabil ca ai putea sa iti anunti prietenii ca te casatoresti, si unde, printr-un SMS. Probabil ca ai putea locui in spatii monotone si complet nedecorate. Insa starea de bine iti e influentata si de obiectele pe care le detii, precum imaginea nuntii tale este influentata de invitatie.

image1-premium-cards-inspiratie-design-interior

Pentru ca in acest moment citesti WEDMAG, inseamna ca apreciezi, dar nu te multumesti cu componenta functionala a lucrurilor. Cauti frumosul, iti doresti sa descoperi tendinte, te exprimi prin vestimentatie, investesti in decorul locuintei voastre. Cu siguranta iti doresti o nunta care sa fie mult mai mult decat o monotona si plicticoasa adunare de oameni aliniati la o masa lunga, fotografiati oficial cu un iPhone de catre cavalerul de onoare. Tocmai de aceea iti propunem inclusiv invitatii de nunta inspirate din stilul si personalitatea locuintei tale.

Eli Liliac, graphic designer-ul de la Premium Cards, ne-a marturisit ca pasiunea ei pentru design interior a stat la baza colectiei actuale Premium Cards – invitatii de nunta de lux. A creat invitatiile de nunta dupa chipul si asemanarea femeii distinse, elegante, pretentioase, iubitoare de moda si tendinte, a femeii ce adora sa locuiasca in spatii primitoare si luxoase, precum acestea:

Invitatie de nunta Destinee Gold

Invitatie de nunta Destinee Gold

Invitatie de nunta Pearls

Invitatie de nunta Pearls

Invitatie de nunta L'Amour d'Amelie - Mint & Gold

Invitatie de nunta L’Amour d’Amelie – Mint & Gold

Invitatie de nunta Box Of Glam - Gold

Invitatie de nunta Box Of Glam – Gold

Pentru ca e un lucru deja stiut ca invitatia de nunta e cartea de vizita a unui eveniment, iti spunem un pont: cu cat e mai eleganta invitatia de nunta, cu atat mai rafinat e perceput evenimentul in sine. Si cu atat mai pregatiti (a se citi “generosi”) se prezinta oaspetii la eveniment!

In concluzie, te sfatuim sa investesti in prima impresie, pentru ca merita! Asa cum spune celebra zicala, nu vei avea o a doua sansa de a face prima impresie!

image6-premium-cards-inspiratie-design-interior