Creatorii de moda sunt inspirati de cele mai neasteptate obiecte, persoane sau situatii, dand astfel nastere unor adevarate capodopere vestimentare. Ei insisi sunt la randul lor mai departe sursa de inspiratie. Cei de la Premium Cards ne-au marturisit ca atunci cand creeaza o colectie noua de invitatii de nunta, arunca mai intai o privire pe podiumuri, iar apoi la tendintele in domeniul designului interior.

De data aceasta vom zabovi asupra invitatiilor Premium Cards din colectia 2015 si asupra rochiilor de mireasa din cele mai recente colectii ale marilor designeri. Asa ca puteti porni de la rochia preferata sau de la invitatia preferata in alegerea tematicii de nunta. Suntem curiosi care dintre urmatoarele va deveni sursa de inspiratie pentru voi!

Invitatie de nunta invelita in hartie de matase, in cutie accesorizata cu brosa: Box of Glam Gold si rochii Zuhair Murad – Paris Fashion Week:

image1-tendinte-invitatii-nunta-premium-cards

Invitatie de nunta delicata sub forma de carticica – Love Story si rochii Elie Saab primavara 2015 Paris haute couture:

image2-tendinte-invitatii-nunta-premium-cards

Invitatie de nunta embosata manual si accesorizata cu brosa si rochii Ralph & Russo:

image3-tendinte-invitatii-nunta-premium-cards

Invitatie de nunta invelita in hartie de matase, in cutie accesorizata cu brosa si rochii Stephane Rolland 2015:

image4-tendinte-invitatii-nunta-premium-cards

In articolul urmator va vom dezvalui legatura neasteptata dintre o superba colectie de invitatii de nunta Premium Cards si tendintele in materie de design interior. Fiti pe faza!