Ne plac lucrurile originale, lucrurile care au in spate o idee si oamenii care cauta sa nu faca nimic la intamplare. Vrem sa va demonstram astazi cate aranjamente si instalatii florale se pot crea plecand de la o idee foarte simpla.

SARTO costume de gală

Floristii de la Ana Flor s-au inspirat din citatul lui Khalil GibranViata fara iubire este ca un copac fara flori si fructe. – si au creat mai multe decoruri de nunta cu elemente din copaci, pe care le-au prezentat cu succes si la cateva expozitii de nunti, de unde va aratam imagini..

image1-anaflor-copac-decor-nunta

De la suporturi din scoarta de copac si muschi, pana la candelabre si arcade din crengute de copac, orice este posibil astfel incat sa se creeze o atmosfera perfecta pentru o nunta in stil rustic, atat intr-o sala de nunta unde se preteaza acest stil de decor, cat si in cazul unei nunti in aer liber.

image2-anaflor-copac-decor-nunta

Florile asortate perfect cu acest stil de decor sunt floarea-soarelui si crizantemele, culoarea galben fiind cea castigatoare in aceasta situatie.

image3-anaflor-copac-decor-nunta

Insa pot avea mare succes si florile mai sofisticate, precum sunt orhideele si hortensiile, in combinatie cu crengutele si cu trunchiul de copac.

image4-anaflor-copac-decor-nunta

image5-anaflor-copac-decor-nunta

Daca ai o nunta cu un decor rustic, poate ar fi bine sa incluzi si in buchetul de mireasa elemente care sa pastreze acelasi stil. Asta chiar daca in alegerea buchetului de mireasa nu trebuie sa respecti vreo alta regula decat aceea de asortare a florilor cu rochia de mireasa si cu personalitatea ta.

image6-anaflor-copac-decor-nunta

Si daca tot ai ales elemente rustice si parti din copaci pentru decorul nuntii voastre, ai putea chiar sa scrijelesti initialele voastre in scoarta de copac, in semn de juramant al iubirii ce v-o purtati. Nu poate decat sa fie un gest foarte romantic o asemenea amprenta pe decorul din marea voastra zi.

Si ca sa incheiem si noi pe ton sfatos, potrivit de mare sarbatoare – cautati si valorificati mereu ideea, continutul si nu doar forma, lucrurile care,,iau ochii”.