Mirela Bena este, probabil, singurul consilier in materie de rochii de mireasa, independent, din Romania. In orice caz, este cu siguranta singurul consilier de acest gen care-si face vocea auzita. Se spune ca e destul sa-i faci o vizita si drumul de la tine, viitoare mireasa, si pana la rochia mult cautata si visata deja s-a scurtat considerabil. Mirela isi desfasoara activitatea sub numele de Miresele Mirinei – nume de care noi suntem siguri ca ai auzit daca esti in prezent in cautarea rochiei de mireasa.

Pe langa informatiile vaste si ,,ochiul” format, Mirela mai are si un Salon – consignatie – unde poti vedea, atinge, proba rochii care au apartinut altor mirese, gata sa prinda din nou viata intr-o alta poveste – de ce nu, a ta. Pe langa pretul mult mai bun decat cel pe care l-au avut initial aceste rochii in magazin inainte de a fi purtate de cele mai multe ori o singura data, avantajul Salonului Mirinei este ca poti vedea si proba rochiile (versus multitudinea de website-uri unde nu poti vedea decat poze cu rochiile si apoi treaba devine mult mai complicata ca sa le poti si proba).

Video-interviul de mai jos materializeaza putin povestea pe care tocmai v-am spus-o. Puteti afla chiar de la Mirela de unde vine ,,Mirina”, unde se duce si ce doza de pasiune poate exista in preocuparea pentru gasirea rochiei de mireasa perfecte.

Multumim frumos, ca de obicei, pentru realizare Tales.ro si Maison Dadoo pentru gazduire!

WEDMAG – Interviu Miresele Mirinei from WEDMAG on Vimeo.

Credit foto pentru imaginea din coperta – Ioan Stoica Photography

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.