Continuam astazi seria de video-interviuri WEDMAG cu Alina Sudriu, fata pasionata de deserturi din spatele brandului Grace Couture Cakes, cel care a facut atatea viitoare mirese sa ofteze cu ochii intr-un tort si cu imaginatia blocata intr-o cutie de macarons crocante.

Stim ca voi, cei ce sunteti in cursul organizarii unei nunti, vedeti din ce in ce mai des imagini superbe cu torturi apetisante, cu bufete de deserturi halucinante care te fac sa ghicesti gusturi si texturi divine. Atat de des incat poate incepeti sa deveniti incet-incet imuni la apetisant, la halucinant, la gusturi presupus divine. Si tocmai de aceea ne-am gandit ca ar fi bine sa aflati cate putin si din adevarul care sta in spatele ,,constructiei” acestor deserturi direct de la Alina, cea care a pus bazele unuia dintre cele mai cunoscute nume la momentul actual de pe segmentul de deserturi premium pentru evenimente.

Cum incepe un asemenea business, care este ritmul de munca, cum sa alegeti cel mai bun furnizor, cerintele si tendintele, dar si cu cat timp inainte de nunta trebuie sa luati in calcul comanda tortului si a celorlalte deserturi, puteti sa aflati din materialul de mai jos.

Multumim frumos, asa cum v-am obisnuit si cum se cade, Tales.ro pentru realizare si Maison Dadoo pentru gazduire.

WEDMAG – Interviu Grace Couture Cakes from WEDMAG on Vimeo.

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.