O noua selectie a celor mai interesante elemente de decor, rochii, costume de mire, accesorii, flori si altele ce pot fi o reala inspiratie pentru miri si mirese, promite sa va bucure ochii si inima in articolul de azi.

Dupa cum v-am obisnuit deja, la WEDMAG suntem mereu in cautare de elemente care sa iasa din tipare, asa ca vi le aratam constant pe contul nostru de Instagram. Daca nu ati reusit inca, faceti-ne o vizita si acolo – e un canal separat, foarte bogat in imagini si videouri, o adevarata galerie a celor mai grozavi profesionisti din domeniul nuntilor din Romania! Adica acei creatorii de frumos care va ajuta pe voi, mirii, sa va pregatiti nunta pe care ati visat-o.

Muscari, aceasta floare intens colorata intr-o nuanta splendida de albastru indigo a fost vedeta acestui buchet realizat de partenerul nostru, Maison Dadoo. Nu-i asa ca e minunat?

Ne dorim sa-l vedem pe mire imbracat altfel. Altfel decat doar ca pe un accesoriu al miresei :) De exemplu, intr-o astfel de tinuta Bigotti:

Confectia unei perechi de pantofi Loake poate sa dureze pana la 8 saptamani, dar noi zicem ca merita asteptarea! Mai ales daca va fi purtata in ziua nuntii.

Pofta de capsuni? Le puteti servi impreuna cu un delicios desert La Farine – bun si de pus pe candy bar sau chiar pe etajul superior al suportului pentru tortul mirilor.

Otilia Brailoiu creeaza niste rochii de mireasa senzationale! Aceasta ne-a atras atentia in special datorita dantelei deosebite si a tulle-ului asimetric, ce porneste din talie.

Verde. De la Set The Date – invitatii de nunta.

A photo posted by Revista WEDMAG (@wedmag.ro) on

Indrazneste sa ai o manichiura colorata la nunta. Noua ne-a placut mult aceasta de la Nail Art Professionals:

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online