Petrecerea de nunta ocupa ce mai mare parte a zilei cu pricina, la nuntile din Romania. Ca sa fie reusita petrecerea de nunta, aveti grija cand alegeti muzica si momentele de entertainment. Pentru ca da, va recomandam ca pe parcursul evenimentului sa existe macar un moment care sa revigoreze invitatii. Trupele de dansatori, artistii surpriza sau magicienii sunt doar cateva dintre variante. In articolul de azi, Full Events vine cu propunerea unui mix pe care l-au testat de nenumarate ori si care s-a dovedit a fi una din retetele succesului evenimentelor:

Care este propunerea noastra? Un concept care le imbina pe toate: DJ, muzica live si acel element surpriza atat de necesar uneori. Dupa cativa ani de munca, ascultand cerintele clientilor si din dorinta de a veni cu o idee noua in domeniul evenimentelor private a luat fiinta acest concept care se adreseaza acelor oameni care vor sa asculte muzica de calitate, care vor sa iasa din tipar si sa aibe un eveniment cu distratia data la maxim!

image1-full-events-dj-live-band-wedmag

De ce este acest concept diferit? Deoarece Gheorghe Serban, artistul care face parte din echipa Full Events canta intr-un stil propriu, la chitara si muzicuta, combinat cu stilul flamenco spaniol.

image7-full-events-dj-live-band-wedmag

Imaginati-va colaje care incep cu Michael Jackson si continua cu Gypsy Kings pana la Eagles sau Queen, cantate intr-un stil aparte. Imaginati acel moment cand lumea serveste una din mese si in loc de muzica populara pusa de DJ ori un mix de alte stiluri de muzica, in boxe se aude muzica clasica, folk sau chiar muzica populara cantata live. Si daca nu vreti doar sa va imaginati, puteti sa vedeti aici cum au fost aceste momente muzicale la cateva din evenimentele noastre.

image6-full-events-dj-live-band-wedmag

Muzica romaneasca, ungureasca, in engleza sau franceza? Da, le avem pe toate! :) Cand contractati astfel de servicii este important sa intrebati cat timp va dura momentul: o ora, o jumatate de ora si cate reprize va avea respectivul artist in cursul serii. Avantajul conceptului nostru este ca nu avem un tipar prestabilit (adica una, doua sau trei reprize), ci suntem prezenti pe toata durata evenimentului pentru a mentine o dinamica buna pana la plecarea ultimilor invitati.

image2-full-events-dj-live-band-wedmag

Cand alegeti un artist este important sa discutati ce genuri muzicale abordeaza si daca se pliaza pe cerintele voastre si ale invitatiilor. In acest sens, noi stabilim doua intalniri cu mirii, in care discutam urmatoarele aspecte: genuri muzicale abordate, zonele de unde sunt invitatii si cel mai important, dorintele mirilor. Dupa prima intalnire se stabilesc toate detaliile, in mare (directia muzicala, preferintele, dar si piese sau genuri care nu se doresc a fi – “blacklist”). Apoi, la a doua intalnire, discutam amanunte de ultima ora si programul evenimentului. Varianta propusa de noi vine la pachet cu un DJ din firma noastra pentru ca exista o mai buna cunoastere intre artist si DJ. Totusi, daca ati contractat deja un DJ sau o formatie va putem oferi aceasta varianta de muzica live si separat. Conceptul nu inlocuieste un DJ sau o alta formatie aleasa, ci este acel element in plus, foarte important pentru un eveniment reusit.

image3-full-events-dj-live-band-wedmag

image4-full-events-dj-live-band-wedmag

Si DJ-ul? In viziunea noastra, el nu este omul care pune muzica, ci mana dreapta a mirilor sau a organizatorului. Da, el se ocupa de muzica in cea mai mare parte a timpului, dar totodata el comunica prin muzica cu invitatii, ii studiaza cat timp sunt pe ringul de dans sau cat timp sunt la mese, gaseste solutii pentru a-i indruma spre ringul de dans si tot el anunta elegant si simplu diferite momente. Astfel ca DJ-ul, impreuna cu muzica live, fac tot posibilul ca petrecerea sa fie compusa din cat mai multe momente din categoria celor pe care vi le-ati dorit inca de cand ati spus “DA”.

image8-full-events-dj-live-band-wedmag

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online