…in sensul cel mai denotativ al cuvantului. (Nici nu banuiti la ce m-am gandit…:)

Sa incepem cu inceputul…sint doua momente cu adevarat conviviale in timpul receptiei nuntii, cand petreceti macar o clipa cu fiecare invitat in parte.  De exemplu, cand invitatii intra in sala ii puteti intampina cu sampanie sau (ori si) cand treceti pe la fiecare masa si ciocniti cu fiecare invitat in parte, schimbati zambete, le multumiti ca au venit, va bucurati de inca un compliment si plutiti la masa urmatoare. Un gest, ce pare fara efort in teorie, este pentru multe cupluri – si stiu din experienta ca nu exagerez –  o obligatie la limita suportabilului. Dar, fie ca sinteti mai degraba un cuplu timid, neobisnuit cu prea multa atentie (si sa recunoastem, nu sintem superstaruri cotidiene) sau ca este vorba de o nunta cu multi invitati, aceste momente pot deveni printre cele mai placute daca se creaza ambianta potrivita. Ambianta potrivita creata printr-o muzica care inspira, care inalta, care cucereste…iata ca ne apropiem de cuvantul cheie. In atmosfera unei nunti clasice, sublim de romantice, as vedea foarte bine acest moment invaluit in ritmurile ariei Libiamo din La Traviata. (Va invit sa urmariti curgerea notelor sa va ganditi la vibratia de emotie care va cuprinde fiecare suflet romantic din sala; personal cred ca as da noroc toata seara..:))

Cu siguranta, aceasta faimoasa arie se potriveste foarte bine si pentru momentul taierii tortului  sau chiar pentru primul dans. Iata un exemplul de adaptare al ariei pentru primul dans care, chiar daca nu face parte dintr-o nunta, poate sa serveasca ca si inspiratie pentru cuplurile care isi pregatesc primul dans.

Fotografie semnata de Andrei Photography Musica (versiunea cu voce): Giuseppe-Verdi-Libiamo-La-Traviata (cu aceasta ocazie oferind si un omagiu lui Verdi in anul in care se celebreaza 200 de ani de la nasterea sa)