E timpul targurilor de nunta, asa incat clujenii au inca o ocazie de a se intalni cu furnizorii de produse si servicii pentru nunta in cadrul Polus Wedding Days – iata si comunicatul de presa primit de la organizatori:

Cel mai mare târg de nunţi al primăverii vine la Polus Center în luna februarie

            Agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj, organizează în perioada 15-17 februarie, prima ediţie a Polus Wedding Days, la Cluj-Napoca.

            Polus Wedding Days este o manifestare expoziţională profesionistă ce intruneşte companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive. Toate grijile mirilor fiind preluate de catre profesionisti, acestora nu le ramane decat sa savureze momentul cel mai important din viata lor iar la sfarsit sa ramana cu o amintire placuta.

Acum, la inceputul unui nou sezon de nunţi, Polus Wedding Days prezintă în cadrul acestui târg cele mai noi tendinţe în domeniul organizării de evenimente festive. Evenimentul oferă publicului său ţintă diverse produse şi servicii de profil printre care amintim: Agenţii-full service, bijuterii, îmbracăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusetare, florării, servicii de entertainment,etc. În cadrul târgului din 15-17 februarie de la Polus Center, vor avea loc programe artisitce şi concursuri cu premii şi surprize. Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului:  www.polusweddingdays.ro.

Polus Wedding Days este un eveniment organizat de catre profesionisti cu o experienta de peste 20 de ani in organizarea de targuri si expozitii: Publisys  – agenţie de publicitate full-service si Polus Center cel mai mare centru comercial din Transilvania.