Dupa ce saptamana trecuta ne-am bucurat de expozitia Nunta la Palat, iata ca a venit momentul celui de-al doilea eveniment important de acest gen din 2015 in Cluj-Napoca. Oare ce o fi asa de minunat la el, va veti intreba probabil voi, cei ce ne cititi din alte parti decat ale Clujului? Locatia este un grandioasa, asa cum ii zice si numele – Grand Hotel Italia – cu sali pentru nunti elegante, mari, aerisite. Asa ca daca sunteti in cautare de sala de nunta, va recomand cu mare drag locatia!

Ca si expozitie de nunta, este loc de si mai bine, dar se vede o evolutie in decor si organizare fata de editia de anul trecut, asa ca ma declar multumita de ce am gasit acolo. La fel au spus si cele 4 cupluri de miri IAM pe care i-am insotit la targ sa ne uitam impreuna, sa gustam, sa ascultam, sa alegem, sa pipaim.

Mi-am luat agenda mov la plimbare, pornita sa iau notite – si de bine si de ne-bine, atat pentru mirii pe care ii consiliez si de a caror evenimente ma ocup, cat si pentru ca vreau sa fiu la curent cu tot ce misca in domeniul asta minunat al nuntilor!

Pentru ca sunt din categorii diferite si deci nu m-am putut hotari care imi plac cel mai mult, am ales un top 3 al celor pe care eu le consider cele mai frumoase standuri: Satori – Art & Event Design, Vanilla Events & Filomena Brisc, Casa cu flori Melisa.

top3-wedding-show

O noutate la expozitia de nunta de anul acesta de la Grand Hotel Italia a fost acea parte separata din expozitie fara inesteticele rame metalice ale standurilor in care mai multe mese de la diverse firme de decor au fost aranjate in intregime (scaune, vaze cu flori, farfurii, servete etc.). A fost o modalitate foarte buna de a vedea atat de la distanta, cat si in detaliu cum ar putea sa arate o masa decorata de nunta. Comparatia dintre ele a fost eficienta din foarte multe puncte de vedere, inclusiv din cel al bugetului alocat decoratiunilor. Puteai sa te decizi daca vrei scaune imbracate, doar cu funde, sau fara niciun decor sau puteai sa vezi daca preferi o vaza inalta ori un bol la baza mesei, dar si cum se incadreaza un meniu in decorul mesei si multe altele. Dimensiunile acestor sali de nunta ar permite ca intreaga expozitie sa fie conceputa pe structura “masa de nunta”, la care sa poti sa te si asezi si sa discuti cu fiecare furnizor de care esti interesat. Consider ca asa ar fi un decor elegant, la standardele hotelului, per ansamblu si nu doar la unele standuri.

mese-wedding-show

Au fost multe mirese la expozitie. Atat vizitatoare, cat si modele in rochii de mireasa. Asta pentru ca programul expozitiei continea si multe prezentari de moda numai bune pentru admirat superbele rochii de mireasa in miscare. Da, am fost atenta la miscarile modelelor Pe Tocuri si din fericire nu au fost incidente – nici cu tocurile, nici cu rochiile. Printre expozantii de rochii de mireasa s-au numarat: Atelier Xenia Design, Atelier Splendor, Sophie Wedding House, Salonul Maria, Maya Fashion & Demetra Boutique, Fantazia Couture, Ma Cherie, Soiree Privee, Sposa Toscana.

prezentari-wedding-show

stand-rochii-wedding-show

rochii-wedding-show

Da, au fost si standuri cu costume de mire, torturi si candy-bar-uri, invitatii, muzica de nunta (reprezentantii lor au sustinut concerte pe scena, intre prezentarile de moda si alte prezentari de produse), fotografi si videografi si alti furnizori necesari pentru organizarea marelui eveniment. Va invit sa-i admirati in frumoasele fotografii realizate de colegul meu, Andrei Neamtu (Andrei Photography), care a documentat evenimentul cum se cuvine:

costume-wedding-show

accesorii-wedding-show

locatii-wedding-show

dulciuri-wedding-show

masini-wedding-show