Despre IMAGIA

Vrei să îți aduci aminte și ce ai simțit, nu doar cum a fost, nu-i așa?

Oare ce vor gândi copii noștri uitându-se peste ani la fotografiile de la acel eveniment care a dat naștere familiei? Acea zi în care doi oameni au pornit pe un nou drum, înconjurați de o mulțime de oameni dragi… Nunta… Vor fi mândri, vor fi mișcăți, vor aprecia măiestria cu care au fost zugrăvite acele momente? Și în ce măsură modul în care povestim noi ceea ce vedem transmite încărcătură prezența atunci și acolo? 

Cam astea sunt întrebările care îmi trec prin cap atunci când e să evaluez ceea ce face. Cine sunt eu? Sunt un povestitor tăcut. Fără vorbe, doar folosind ochii – ochii care văd ceea ce se petrece, iar mai apoi ochii care privesc fotografiile și reconstruiesc clipe care au trecut… 

Ochii mei zăbovesc asupra oamenilor, asupra lucrurilor, asupra detaliilor și asupra trăirilor – astfel se țese încet-încet o poveste care trece dincolo de eveniment, spune lucruri nespuse și scoate la iveală sclipiri ascunse, poate, ochiului obișnuit. 

Fotografia e acea mașinărie care rupe timpul în bucățele mici ce pot fi mai apoi amestecate și reamestecate, înghețând pentru totdeauna zâmbete, emoții, lacrimi și tot ceea ce e specific oamenilor care se iubesc, se bucură, privesc, serbează… 

Nunta înseamnă mai mult decât alăturarea unui cuplu – nunta adună la un loc atâția și atâția oameni dragi care împreună creează o energie aparte, iar a fi ales să captezi acea energie și să să fii responsabil cu a o păstra în memoria tuturor e fără îndoială o mare onoare. 

Ei bine, știi ce facem eu exact ca fotograf de nuntă

Creez imagini care opresc în loc momente și le păstrează pentru mai târziu. Ca pe o comoară de preț.

Hai să povestim despre comorile tale…

Evenimente recomandate

Fotograf de nuntă în Satu Mare - imagia.ro

PATRICIA & SEBASTIAN

ESEDRA, SATU MARE

Fotograf de nuntă imagia.ro

COSMINA & VICTOR

CASA BOEMA, CLUJ-NAPOCA

Fotograf de nuntă în Satu Mare - imagia.ro

NOEMI & ADRIAN

INFINITY BALLROOM, SATU MARE

Fotograf de nuntă în Satu Mare - imagia.ro

ANDRADA & NORBERT

MONTE CARLO, SATU MARE

Video

Scrie-le celor de la IMAGIA

  Despre IMAGIA in WEDMAG

  fotograf nunta

  "Nu-mi plac fotografiile de la nunta mea!"

  De cate ori ati auzit in jurul vostru afirmatia asta? Probabil de destule ori. Mirese care sunt dezamagite de rezultatul investitiei lor in ceea ce sperau a fi “cele mai de pret amintiri”. Din fericire, ca regula, nu am auzit asta de la miresele mele – insa nu exclud posibilitatea ca unele sa fi fost intr-o mai mica sau mai mare masura nemultumite.

  Un super-workshop pentru fotografii de nunta

  Dupa ce anul trecut in luna iunie a avut loc WEDDCAMP – o conferinta de fotografie de nunta cu participare internationala, anul acesta echipa organizatoare ridica stacheta si pregateste pentru fotografii de nunta o serie de evenimente educationale de top!

  revista nunti

  Fotografia de nunta in noul numar al revistei WEDMAG

  Iata ca am ajuns si la numarul 3 al revistei de nunta WEDMAG! Si nu e o editie oarecare , ci una dedicata unui subiect extrem de important: fotografia de nunta. De ce atat de important? Pentru ca tot ceea ce inseamna documentare a ceea ce s-a intamplat la o nunta – atat pentru miri cat si pentru furnizorii de servicii – cat si inspiratia pentru celelate cupluri care isi pregatesc nunta se face prin intermediul fotografiei de nunta.

  WEDDCAMP 2016 – Fotografii de nunta merg la conferinta!

  Fotografia de nunta din Romania s-a schimbat muuult de tot in ultimi ani, asta e clar! In bine :) Nu ca era rau inainte, insa a crescut numarul fotografilor buni, numarul portofoliilor care se pot “bate” oricand cu portofoliile fotografilor cunoscuti de pe alte meleaguri.​

  Wedding Stories - Fotografie de nunta din Romania

  In fiecare an in Cluj-Napoca are loc Photo Romania Festival, cel mai mare festival de fotografie din Romania. Cu o lista impresionanta de evenimente dedicate artei fotografice, Photo Romania Festival devine o adevarata Mecca a fotografilor.

  video nunta

  Filmul nuntii - un chin sau o placere?

  Nunta s-a incheiat. Pregatirile incepute cu un an in urma s-au concentrat intr-o singura zi dedicata unui eveniment extrem de important. Toata emotia, toata presiunea, nervii, compromisurile, bucuriile, exaltarile s-au strans pentru aceasta unica zi. Stiu, s-a zis de nu stiu cate ori: „singurele lucruri cu care ramai sunt fotografiile”.

  Visit Project
  Client: IMAGIA - fotografie de nunta
  Location: Romania