Despre IMAGIA

Eu ca eu, dar voi?

M-am nascut in… dar ce conteaza?

Presupun ca ati ajuns aici ca sa vedeti daca ne-am potrivi suficient incat sa va simtiti relaxati in preajma mea, nu-i asa? Caci de cumva te simti stanjenit/a sau tensionat/a in preajma unui fotograf, slabe sanse sa iasa niste fotografii reusite, nu-i asa?

E, problema e ca dintr-un text plin de stereotipuri si de incercari de a te convinge ca m-am nascut cu unicul scop in viata sa iti fac cele mai bune fotografii, e destul de greu sa ne dam seama daca ne-am potrivi cu adevarat.

Asa ca am pregatit o pagina unde vorbesc in primul rand despre voi – caci despre voi ar fi vorba in toate fotografiile, nu-i asa?

Apoi, ca sa nu ziceti ca nu ma prezint, sa stiti ca ma cheama Narcis. Da, narcisist nume, dar dupa cum v-ati dat deja seama, mi l-au dat altii. Asta e.

Probabil ca nu va intereseaza nici ce gradinita am terminat, nici ce facultate (da, am terminat una; dar in Romania, deci nu se pune)

Ce va intereseaza – cred eu – e cum pot eu sa fac in asa fel incat:

• sa surprind cele mai importante momente dintr-un eveniment sau context in asa fel incat sa va emotioneze in primul rand pe voi. Ceilalti sa ofteze si lacrimeze  – asta ar fi un bonus.

• sa fac asta fara sa ma simtit ca pe un ghimpe in coaste, ca pe un tantar intr-o zi de vara in Delta. Discret adica.

• sa surprind si momente mai putin impresionante intr-un mod impresionant. Artistic? Relativ termen, dar fie.

• sa ma simtiti ca pe un invitat prezent acolo cu scopul de a documenta efervescenta din jur. Sau lipsa ei, dupa caz.

• sa imi puteti pune intrebari despre cam orice legat de evenimente, organizare, sedinte foto etc. In fond, am peste 10 ani de evenimente la activ, alaturi de cupluri de la inceput pana la final. Ma bat cu orice wedding planner in know-how, ca sa zic asa. Try me. (In plus, am fondat o revista de nunta, deci sa zicem ca stiu binisor cu ce se mananca domeniul asta)

• sa ma abtin sa ma dau mare in public ca in pasajul de mai sus. Checked.

• sa imi pese de voi si de evenimentul vostru. Serios. Asa de tare se vede in fotografii daca nu ne pasa unora de ceilalti… Pfuu…

Pai si cum v-ati putea lamuri despre cele de mai sus?

Evenimente recomandate

noemi adrian infiniti ballroom imagia

NOEMI & ADRIAN

INFINITY BALLROM, SATU MARE

DANIELA & FLAVIU

SUN GARDEN, CLUJ-NAPOCA

Video

Scrie-le celor de la IMAGIA

Despre IMAGIA in WEDMAG

fotograf nunta

"Nu-mi plac fotografiile de la nunta mea!"

De cate ori ati auzit in jurul vostru afirmatia asta? Probabil de destule ori. Mirese care sunt dezamagite de rezultatul investitiei lor in ceea ce sperau a fi “cele mai de pret amintiri”. Din fericire, ca regula, nu am auzit asta de la miresele mele – insa nu exclud posibilitatea ca unele sa fi fost intr-o mai mica sau mai mare masura nemultumite.

Un super-workshop pentru fotografii de nunta

Dupa ce anul trecut in luna iunie a avut loc WEDDCAMP – o conferinta de fotografie de nunta cu participare internationala, anul acesta echipa organizatoare ridica stacheta si pregateste pentru fotografii de nunta o serie de evenimente educationale de top!

revista nunti

Fotografia de nunta in noul numar al revistei WEDMAG

Iata ca am ajuns si la numarul 3 al revistei de nunta WEDMAG! Si nu e o editie oarecare , ci una dedicata unui subiect extrem de important: fotografia de nunta. De ce atat de important? Pentru ca tot ceea ce inseamna documentare a ceea ce s-a intamplat la o nunta – atat pentru miri cat si pentru furnizorii de servicii – cat si inspiratia pentru celelate cupluri care isi pregatesc nunta se face prin intermediul fotografiei de nunta.

WEDDCAMP 2016 – Fotografii de nunta merg la conferinta!

Fotografia de nunta din Romania s-a schimbat muuult de tot in ultimi ani, asta e clar! In bine :) Nu ca era rau inainte, insa a crescut numarul fotografilor buni, numarul portofoliilor care se pot “bate” oricand cu portofoliile fotografilor cunoscuti de pe alte meleaguri.​

Wedding Stories - Fotografie de nunta din Romania

In fiecare an in Cluj-Napoca are loc Photo Romania Festival, cel mai mare festival de fotografie din Romania. Cu o lista impresionanta de evenimente dedicate artei fotografice, Photo Romania Festival devine o adevarata Mecca a fotografilor.

video nunta

Filmul nuntii - un chin sau o placere?

Nunta s-a incheiat. Pregatirile incepute cu un an in urma s-au concentrat intr-o singura zi dedicata unui eveniment extrem de important. Toata emotia, toata presiunea, nervii, compromisurile, bucuriile, exaltarile s-au strans pentru aceasta unica zi. Stiu, s-a zis de nu stiu cate ori: „singurele lucruri cu care ramai sunt fotografiile”.

Visit Project
Client: IMAGIA - fotografie de nunta
Location: Romania