Iata ca am ajuns si la numarul 3 al revistei de nunta  WEDMAG! Si nu e o editie oarecare , ci una dedicata unui subiect extrem de important: fotografia de nunta. De ce atat de important? Pentru ca tot ceea ce inseamna documentare a ceea ce s-a intamplat la o nunta – atat pentru miri cat si pentru furnizorii de servicii – cat si inspiratia pentru celelate cupluri care isi pregatesc nunta se face prin intermediul fotografiei de nunta. Fara munca atator fotografi, o industrie intreaga nu ar avea la ce sa faca referinta – nu ne-am putea referi la atatea detalii, nu ar exista nici Pinterest ca si instrument de inspiratie, nu ar exista bloguri si reviste de nunta. Toate aceastea au sens prin folosirea imaginilor. Asa ca am dedicat acest numar profesionistilor care se ocupa de capturarea acestor imagini – am incercat sa prezentam un intreg domeniu prin ochii lor. Nu e vorba de advertoriale in care fiecare din fotografii respectivi fac reclama serviciilor oferite, ci e vorba despre o abordare a unui domeniu din unghiuri si experiente diverse.

De buna seama, nu e un tablou complet – in paginile revistei nu au incaput toti fotografii buni din Romania, asa ca ne-am rezumat la a sta de vorba cu doar cativa dintre ei pentru acest numar – va promitem insa ca ii vom aduce si pe altii in fata voastra cu o urmatoare ocazie. Veti avea ocazia sa cititi articole scrise de Cromatica, Relu Calota Studio, bySergio, Marta Tomsa, Marius Barbulescu, Ostafi, Jambor, Photochic, Imagia, PhotoONE, Bogdan Mocanu, Vasi Vasut si Constantin Antochi, dar am invitat si un designer de eveniment, pe Toni Malloni, sa ne povesteasca ce anume inseamna pentru un furnizor fotografia de nunta si nu in ultimul rand, am invitat o mireasa, Daniela Iosif, extrem de implicata in pregatirile si decorul propriei nunti.

Le multumim tuturor pentru colaborare si pentru continutul valoros si va invitam sa cititi din scoarta in scoarta ceea ce noi ne dorim sa fie cea mai eleganta revista de nunta online din Romania:

revista nunti