Sunteti pregatiti pentru WEDDCAMP 2017?

Dupa ce anul trecut in luna iunie a avut loc WEDDCAMP – o conferinta de fotografie de nunta cu participare internationala, anul acesta echipa organizatoare ridica stacheta si pregateste pentru fotografii de nunta o serie de evenimente educationale de top!

Noua editie a WEDDCAMP va fi organizata tot in luna iunie si tot la Mamaia, unde se anunta niste speakeri dintre cei mai importanti in fotografia de nunta europeana ai momentului (Fabio Mirulla, Victor Lax, Pedro Etura, Ivan Troyanovski, Verity si Chris Sansom) dar si reprezentanti se top ai fotografiei din Romania: Dragos Ludusan, Paulian Prajitura (Adora Studio), Vali Barbulescu, Ciprian Dumitrescu si Olga Vuscan.

WEDDCAMP WINTER SESSION este aici!

Dar pana atunci, nu mai departe de luna viitoare, echipa WEDDCAMP organizeaza unul din cele mai complexe workshopuri de fotografie de nunta disponibile in Romania – Wedding Photography 360°, un workshop 4-in-1, unde Irina Groza si Robert Trica (Cromatica), Gabriela Matei si Marius Tudor (Photochic), Imagia si Marian Sterea vor preda cate o zi intreaga cunostintele lor legate de fotografia de nunta – de la aspecte tehnice la aspecte de business si productivitate. La acest workshop pot participa maxim 30 de fotografi de nunta, insa mai sunt disponibile doar 7  locuri. Si nu, nu are loc la mare ci taman la munte! La Bran. Iarna. De vis!

In plus, vineri, 20.01 va avea loc si o tragere la sorti pentru a desemna un castigator care va beneficia de o sesiune de evaluare si feedback din partea intregii echipe organizatoare! Daca va pasioneaza fotografia de nunta si vreti sa profitati de o asemenea oportunitate educationala, acum e momentul perfect sa va inscrieti la aceasta sesiune de iarna WEDDCAMP – o puteti face in pagina in care o sa gasiti toate detaliile despre eveniment:

https://www.weddcamp.com/wintersession/

Best Of Weddings - revista celor mai reusite nunti din Romania