UPDATE – Vedeti voi, desi am fi dorit sa putem acorda un premiu comentariului care ne da efectiv pe spate, majoritatea au fost de acelasi calibru – si a fost imposibil sa detasam unul.

Dupa ceva deliberari, am hotarat sa apelam la Random.

RANDOM.ORG True Random Number Service

 

Si uite-asa am aflat castigatoarea concursului  – Mioara Mateiescu, comentariul cu numarul 7.

Felicitari, Mioara, vei fi contactata de echipa Andrei Ivan Photography pentru a discuta conditiile in care se va desfasura ,,premierea”.

Multumim tuturor pentru participare si…nu disperati, revenim cu alte concursuri la fel de intereseante si tentante!

 

Desi WEDMAG face parte din categoria aceea aparte care considera ca dragostea trebuie sarbatorita in fiecare zi, nu putem totusi sa ignoram ca ne apropiem cu pasi rapizi de Valentine’s Day, dar si de fratele mioritic al lui Valentin, Dragobete pe numele lui.

Si cum nu putem ramane asa, indiferenti, ne-am gandit sa sarbatorim printr-un concurs, organizat impreuna cu Andrei Ivan Photography!

Tema concursului nostru – dar si premiul pe care suntem siguri ca veti dori sa-l castigati – este sedinta foto de dupa nunta.

Sedinta foto care are loc dupa nunta e numita, uneori nedrept, Trash The Dress. Nedrept pentru ca arareori vreo rochie este vatamata irecuperabil. De aceea i se mai spune acestei sedinte si Love The Dress sau Cherish The Dress. WEDMAG propune sa-i spunem simplu – sedinta foto dupa nunta. Sunteti de acord?

Dar de ce ar vrea cineva sa mai faca o sedinta foto dupa ce nunta in sine deja s-a consumat? De ce ar vrea cineva sa se imbrace din nou in rochie/in costum si sa petreaca niste ore bune pozand in numele unui eveniment care a trecut deja?

Desi la prima vedere ar parea ca nu-s prea multe motive pentru asta, in realitate o asemenea sedinta este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care vi le puteti face (sau cine stie, poate vi-l putem face noi! continuati sa cititi).

Poate ca nu ati avut timp in ziua nuntii pentru pozele de cuplu, poate ca vremea nu v-a ajutat, sau poate ca vreti pur si simplu sa faceti aceste fotografii speciale intr-un loc in care n-ati fi avut cum sa ajungeti in ziua nuntii! Aveti o zi intreaga la dispozitie, voi sunteti mai relaxati si puteti alege locatii care nu au nici o legatura cu o nunta „normala” – precum cladiri parasite, spatii industriale, o plaja, o livada la munte, noaptea pe strazile unui oras frumos luminat, sau chiar intr-o barca, pe lac – lista e limitata doar de imaginatia voastra.

WEDMAG va provoaca, asadar, la un concurs care va avea drept premiu nu doar o sedinta foto realizata de Andrei Ivan, ci si o sesiune de make-up si hairstyling profesionist cu Andreea Cecilia Dinca si Andreea Iordache .

Concursul este deschis cuplurilor care locuiesc in Bucuresti, sau care pot veni la Bucuresti pentru pregatiri (machiaj si coafura). Locatia propriu-zisa a sedintei foto nu are insa constrangeri, aceasta poate fi oriunde.

Perioada concursului: 12 – 24 februarie.

Cum vă înscrieţi?

Este suficient sa dati like paginilor de facebook WEDMAG, Andreea Cecilia Professional Make-up si Andreea Iordache Hairdresser (asa cum suntem convinsi ca ati facut deja), sa shareuiti degraba acest articol (public, nu doar intre prieteni) si sa ne spuneti intr-un comentariu aici, dedesubt, pe loc, de ce va doriti aceasta sedinta foto si unde v-ar placea sa aiba ea loc. Cel mai interesant răspuns câștigă! Votăm aici în redacție până ajungem la o concluzie, așa că dați-ne răspunsuri care să ne pună pe gânduri!

Mult succes!

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler. 

 

 

Credit foto: Andrei Ivan Photography