Deseori ziua nuntii este foarte aglomerata si cand se intarzie cu pregatirile, la cununie ori din pricina deplasarii de colo-colo, din pacate timpul alocat sedintei foto este cel care are de suferit. Dar astazi nu vom detalia acest subiect, ci vom da microfonul unui profesionist al nuntilor pentru a va relata in cuvinte si in imagini despre sedinta foto „TTD” – care poate sa insemne si „Treasure The Dress” in caz ca va doare sufletul sa stricati rochia de mireasa. Asadar, il lasam pe Bogdan Peptine sa va incante in cele ce urmeaza:

Ti-ar placea ca nunta ta de poveste sa continue intr-un cadru de vis?
Te-ai gandit cum ai putea sa fii aceeasi mireasa frumoasa si plina de fericire ca in ziua nuntii, intr-un loc special ales si la momentul dorit de tine? Ca o evadare din cotidian?

image1-bp-after

image2-bp-after

Iti propun sa iti compui scenariul de basm, iar eu iti voi arata cum o poti transforma in realitate. Imagineaza-ti un loc plin de lumina care poate fi la tarmul marii cu valurile ei spumoase si scaldate in razele lunii sau poate la poalele unei paduri, pe marginea unui lac in plina toamna sau, de ce nu, un loc scaldat in flori si soare bland de primavara, unde tu si sotul tau sa retraiti un moment cu mare incarcatura emotionala – acela de a fi mire si mireasa din nou, fara alai si stres specific nuntii, plini de fericire, tandrete si coplesiti doar de frumusetea acelui loc frumos ales dupa pofta inimii.

image3-bp-after

image4-bp-after

Lipsita de agitatia zilei aglomerate a unei nunti, vei fi mult mai relaxata si te vei putea bucura in liniste de o zi superba, in acel loc special ales de tine, unde acum ai ocazia sa ajungi si in rochie de mireasa. Magia acelei clipe merita sa fie imortalizata intr-o sedinta foto de exceptie! Sedinta foto de dupa nunta, realizata in liniste, este un moment de basm, o poveste a voastra pe care o puteti pastra cu voi pentru totdeauna, o poveste pe care o puteti anticipa, crea, trai si aminti dupa pofta inimii.

image5-bp-after

image8-bp-after

Finalul unei nunti este doar inceputul superb al unei vieti fericite in doi si va recomand cu drag sa o marcati cu un moment deosebit, in acel loc magic ales de voi doi si pentru voi si sa-l transformati in momentul vostru unic. Doar de tine depinde ca nunta voastra de vis sa continue intr-un cadru de poveste. Scrieti amintiri doar ale voastre, pentru voi!

image6-bp-after

image7-bp-after

image9-bp-after

Bogdan Peptine va lanseaza o invitatie de a scrie impreuna cu el, cu ajutorul imaginilor, o noua fila a povestii voastre ca soț si soție! Il puteti contacta accesand pagina www.bogdanpeptine.ro