Ai stralucit la nunta intr-o rochie de mireasa Maya Fashion?
Atunci poti fi fericita castigatoare a noului concurs Maya Fashion!

image1-concurs-maya-fashion

Multe mirese prefera minunatele rochite Maya Fashion, asa ca din dorinta de a fi admirate aceste tinute de cat mai multe viitoare mirese si nu numai, a aparut idea acestui concurs ce va fi unul anual, incepand cu acest an.

image2-concurs-maya-fashion

Perioada de desfasurare: inceputul anului 2014 – 1 decembrie 2014

Conditii de participare:

– sa fii mireasa in 2014;
– sa iti achizitionezi rochia de mireasa de la Maya Fashion;
– sa trimiti pe adresa de e-mail: office@mayafashion.ro sau prin mesaj privat pe pagina de facebook a Maya Fashion minim 10 fotografii cu tine in rochie de mireasa prin care sa se remarce modelul si detaliile rochiei, chiar si alaturi de mirele tau – nu sunt preferate fotografiile de grup.

Modalitatea de desfasurare a concursului: pe pagina de facebook a Maya Fashion se vor crea albume cu fiecare mireasa in parte, numai bune de admirat si de apreciat de catre publicul larg.

Premiul concursului: albumul cu cele mai multe like-uri va fi premiat cu 50% din valoarea cu care a fost achizitionata rochia castigatoare. Nu vor fi calculate like-urile pe fiecare fotografie, ci vor fi luate in calcul doar cele ale intregului album. In data de 2 decembrie, castigatoarea isi va putea ridica premiul din magazinul Maya Fashion din Craiova sau i se va trimite la adresa indicata, in cazul in care este din alta localitate.

image3-concurs-maya-fashion

image4-concurs-maya-fashion

image5-concurs-maya-fashion

image6-concurs-maya-fashion

Miresele din imaginile prezente in acest articol s-au inscris deja in concurs! Nu uita sa trimiti si tu fotografii cu rochia ta de mireasa Maya Fashion!

Credit foto: rednow.ro, Mihai Dragnescu, Cristina Roteliuc, Marius Marcoci, Florin Stefan