Pentru clujeni, Casa Boema e un loc special. Candva o gradina de vara extrem de populara aflata chiar in inima orasului Cluj-Napoca, acest loc cu un aer aparte a fost lasat in paragina timp de cativa ani buni, insa de cand a fort preluat si redeschis, face parte din alta liga!

Acum e in continuare o gradina de vara superba, disponibila pe toata perioada sezonului cald, iar in sezonul rece restaurantul de la etajul 1 si restaurantul de la mansarda sunt deschise publicului pentru o experienta culinara de exceptie! Cu ceva vreme in urma va povesteam mai in detaliu despre Salonul de Bal, spatiul de la mansarda destinat evenimentelor, o locatie excelenta pentru organizarea unei nunti! De altfel, o nunta organziata la Casa Boema a devenit similara cu un eveniment plin de eleganta intr-o ambianta chic-vintage, cu un aer familiar si prietenos.

Atat Salonul de Bal cat si restaurantul de la etajul 1 sunt extrem de apreciate si datorita designului, pe langa meniul excelent – arhitectul Corvin Cristian a realizat o adrevarata opera de arta! Casa Boema vine acum cu o propunere pentru mirii care vor avea nunta in 2016 sau 2017, una de foarte bun augur! Un cuplu de viitori miri clujeni vor putea castiga o sedinta foto avand ca si cadru interiorul (si curtea in masura in care vremea va permite asta)! Sedinta foto va fi realizata de IMAGIA, ceea ce face premiul si mai atractiv!

Cum poti castiga o sedinta foto la Casa Boema realizata de catre IMAGIA? In primul rand trebuie sa fii parte dintr-un cuplu care are nunta in Cluj-Napoca in anul 2016 sau 2017 si trebuie sa fii de acord cu publicarea si folosirea fotografiilor in scop publicitar de catre Casa Boema. Iata ce ai de facut:

1. Da “Like” paginii de Facebook Nunta la Casa Boema – vei gasi acolo si o multime de informatii si fotografii de la alte nunti care au avut loc acolo
2. Da “Like” paginii de Facebook IMAGIA – cu siguranta fotografiile de acolo te vor inspira pentru ziua nuntii – e un portofoliu de fotografie de nunta pe care il vei aprecia!
3. Trimite prin mesaj catre pagina Nunta la Casa Boema o fotografie cu tine si partenerul/partenera ta – ea va fi publicata intr-un album pe aceasta pagina, dupa care va puteti invita prietenii sa va sustina! Fotografia cu cele mai multe like-uri va desemna cuplul castigator! Fotografia trebuie trimisa pana in data de 10 decembrie, urmand ca in data de 18 decembrie sa fie desemnati castigatorii!

Hai ca e simplu! Daca citesti acest text si nu indeplinesti conditiile pentru a benefica de acest premiu grozav, da vestea mai departe catre cei pe care ii stii si s-ar bucura de o astfel de sedinta foto!

Succes!

*

Foto locatie: Dacian Groza