Pentru ca detaliile fac diferenta, cei de la Bows and Pies iti propun cateva produse de mare efect la nunta, in mod special pentru amuzamentul si preocuparea invitatilor:

Produsele cu care am inceput si care ne sunt cele mai dragi noua si populare in randul clientilor sunt props pentru photocorner si copacelul cu amprente (fingerprint tree). Ele pot fi si personalizate, asa ca astfel ne adaptam mai usor la stilul si cromatica nuntii, pentru ca totul sa fie unitar. In plus, copacelul ramane o amintire a momentului in care cei dragi au fost alaturi de tine, in cea mai speciala zi din viata ta.

image1-bows-and-pies-props-copac-amprente

Pe site-ul nostru avem modele standard de props dintre modelele care stim ca plac mirilor si invitatilor, in mod special, precum mustatile, papioanele si buzele. Ele sunt cautate mai des de clienti deoarece sunt mai “jucause”. Tot acolo puteti gasi si o categorie de props romantice, in culori pastelate, cu mesaje pe masura. De exemplu, “Mr. right“, “Mrs. always right“, “I DO” si altele.

image2-bows-and-pies-props-copac-amprente

image3-bows-and-pies-props-copac-amprente

In general, aceste props sunt folosite la sedinta foto de dinaintea petrecerii, de catre cuplul de miri, dar servesc numai bine si pentru cuplurile de la nunta care doresc sa-si faca fotografii cu ele. Va recomandam ca aceste accesorii sa fie incluse in tematica nuntii, atat ca si cromatica, cat si ca mesaj. Puteti alege chiar si texte despre care stiti ca pot fi integrate mai usor in stilul nuntii si pliate personalitatii voastre. Odata alese, accesoriile se plaseaza la photocorner, deoarece aceea este zona unde se strang invitatii si isi ocupa timpul cu fotografii. Props-urile raman mirilor ca amintire de la nunta si de ce nu, pentru a le putea folosi si ulterior in cadrul altor evenimente.

image4-bows-and-pies-props-copac-amprente

Copacelul cu amprente este un tablou cu amintiri. Amintiri legate de ziua speciala a mirilor si a celor care le-au fost aproape. Atunci cand am avut propria noastra nunta ne-am dorit ceva mai mult decat niste cuvinte scrise intr-o carte de oaspeti. Mai ales ca o carte de oaspeti era ceva ce facea toata lumea si ce cunostea toata lumea, astfel incat invitatii nu ar fi avut o activitate interactiva noua. Asa ca am inceput sa cautam pe internet diverse alte modalitati de a avea o amintire din partea invitatilor. Cea mai atractiva ni s-a parut copacelul cu amprente: strangea toti invitatii intr-un loc, se amuzau ca trebuie sa inmoaie degetele in acuarele – bucurie de copil, am zice noi :) – si socializau, in timp ce isi puneau amprenta pe post de frunza pe copacel.

image6-bows-and-pies-props-copac-amprente

Ne mandrim cu faptul ca suntem printre putinii furnizori care punem la dispozitia mirilor un copacel cu amprente. Acesta se poate achizitiona foarte simplu de pe siteul nostru, are dimensiunea de 50x60cm, vine deja inramat si cu acuarele si poate fi personalizat. Culorile pastelate sunt cele mai frecvente in randul preferintelor mirilor si, pentru ca ne plac si noua foarte mult, le recomandam cu drag!

Nu exista o regula in ceea ce priveste pozitionarea copacelului in sala de nunta. De obicei, se pune in zona photocornerului, dar poate fi plasat in orice alt coltisor, atata timp cat este vizibil si accesibil pentru invitati.

image5-bows-and-pies-props-copac-amprente

Pentru noi, ca si furnizori, este important feedback-ul clientilor nostri deoarece ne determina sa facem lucrurile si mai bine si sa aducem mereu ceva in plus. Asa se intampla si in cazul props-urilor si a copacelului cu amprente: evoluam treptat cu modelele de pe site, astfel incat sa acoperim o arie larga a cerintelor clientilor nostri. Ne uitam constant la ce se intampla prin strainatate la nunti si alte evenimente si anticipam ce modele s-ar potrivi mirilor din Romania. Tot ce putem spune este ca ne bucuram ca pana acum accesoriile de petrecere si celelalte produse au fost foarte apreciate de miri si invitati! Voua cum vi se par?

 

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***