Nunta, mireasa, mirele, florile, soarele, veselia… toate sunt imbinate pentru a crea o zi speciala pentru noul cuplu.

V-ati intrebat vreodata ce anume ii provoaca miresei acea fericire greu de descris din ziua nuntii, acel zambet senin si plin de speranta, dar mai ales cine ii da increderea ca este cea mai frumoasa si dorita femeie? Raspunsul este simplu si cu siguranta il cunoasteti: este cel ce ii insufla acest sentiment special, nimeni altul decat… mirele! E evident ca fara el nu ar fi putut fi Mireasa!

El este cel ce o face sa se simta speciala, iubita, frumoasa. Ea este femeia aleasa de el pentru a-i fi alaturi mereu. Mireasa este si va ramane atractia momentului, dar in aceeasi masura cred ca ar trebui sa ii acordam atentia cuvenita si mirelui. De aceea Bogdan Peptine a introdus in scenariul zilei si o sedinta foto dedicata mirelui. Despre aceasta si despre portretul mirelui, in cele ce urmeaza:

image1-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Asa cum bine stiti, mirele joaca un rol important, distinct de cel al miresei, dar totusi avand un impact deosebit asupra invitatilor. In timp ce mireasa este cea care capteaza toate privirile cu frumusetea ei, mirele este cel ce insufla tuturor celor din jur increderea ca totul este sub control si ca asa va ramane pe tot parcursul zilei.

Desi poate mirele nu este obisnuit sa apara singur in fotografii, cred ca il putem incuraja si il putem provoca sa primeasca ceva mai multa atentie, dedicandu-i o mini sedinta foto in ziua minunata a nuntii sale.

image2-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Fotografierea mirelui, surprinzandu-i emotiile si trairile din acele clipe speciale, consideram ca reprezinta cel mai frumos dar ce il poate primi in ziua nuntii. Sedinta foto dedicata lui are o semnificatie si compozitie aparte: seductie, sarm, farmec si incredere! Toate sunt surprinse in diverse ipostaze, rand pe rand sau simultan, reusind sa compuna un repertoriu unic dedicat mirelui. Portretul mirelui este special mai ales prin relaxarea si usor detasarea de care el da dovada in acele momente.

image3-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Odata ce este gata pregatit, costumul bine aranjat si ultimele retusuri facute, pare ca nimic legat de vestimentatia sa nu il mai ingrijoreaza si ca asa va fi pe tot parcursul zilei. Este relaxat, se simte bine si savureaza din plin momentul.

image4-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Jucandu-ma cu lumini si umbre, in alb-negru sau color, incerc sa surprind fiecare din aceste trairi, scotandu-le rand pe rand in evidenta. Cred ca ideea de a avea o sedinta foto putin inclinata spre moda ii poate oferi fiecarui mire acea satisfactie personala ca el este cel mai admirat barbat al zilei!

image5-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Mirele si mireasa impreuna impart bucuria de a fi un cuplu fericit al acelei zile perfecte pentru ei! Mai apoi vor putea oferi si altora din aceea mare bucurie: parintilor, fratilor, intregii familii. Aceasta o vor putea face si prin daruirea dupa nunta a fotografiilor pline de suflet, incredere si speranta.

image6-portretul-mirelui-bogdan-peptine

Este o zi speciala pentru mire, la fel cum este si pentru mireasa. La fiecare sedinta foto am simtit o sustinere tacita a miresei, fiindu-i alaturi in acesta actiune, mandra de sotul ei, dar mai ales bucuroasa ca si el are parte de acelasi “rasfat” ca si ea – o sedinta foto dedicata in exclusivitate.

image7-portretul-mirelui-bogdan-peptine