Niciun eveniment nu este complet fara un decor floral. Inca din cele mai stravechi timpuri, florile au fost folosite pentru a intensifica simbolul ceremoniilor, gasind in acestea o cale mai usoara de a exprima sentimentele in ceas de sarbatoare. Simbolizand puterea vietii, florile imprima fiecarui eveniment propria energie naturala si organica.

image1-aranjamente-florale-blitz-party

Blitz Party va poate crea un decor deosebit, insa florile vor fi cununa regala a evenimentului vostru.

image2-aranjamente-florale-blitz-party

Florile intotdeauna dau nastere unor reactii. Si pentru ca florile inseamna generozitate, ati face bine sa nu sariti peste ele. Alegerea decorului floral este cel mai important lucru atunci cand planuim un eveniment. Prin flori reusim sa facem o expunere clara a viziunii voastre. Culoarea si textura lor creeaza ambianta.

image8-aranjamente-florale-blitz-party

Folosim florile pentru a transforma un spatiu si pentru a rezolva probleme de design, dar si pentru ca reprezinta puncte de atractie ale camerei si ale mesei. Ele vor ramane una din principalele cai de exprimare a conceptului.

image4-aranjamente-florale-blitz-party

“Cred ca aranjamentele florale ar trebui sa imite natura… pe cat posibil”.

Mirela Taras – event manager Blitz Party

image5-aranjamente-florale-blitz-party

Atunci cand lucram cu florile, avem oportunitati extraordinare de a fi creativi pentru ca natura nu are limite. Imitam tot ceea ce vedeti in natura, cum ar fi repetarea culorilor si a texturilor si echilibram cu verdeata, pentru a produce energie si vitalitate.

Cand planuim pentru voi un aranjament floral, luam in calcul si dimensiunea sa. In primul rand, aranjamentele trebuie sa fie proportionate cu incaperea. Un spatiu mare, cu tavan de pivnita, va necesita un aranjament floral masiv, in timp ce o receptie intima ar arata ridicol cu un aranjament mare, insufletind tavanul si umbrind invitatii.

image6-aranjamente-florale-blitz-party

Florile pot invalui petrecerea intr-o multime de feluri neasteptate. Ele reprezinta cu adevarat legatura cu natura si posibilitatile de a lucra cu acestea sunt… infinite. Putem crea cunune, ghirlande, arcade, ornamente pentru perete, impletituri si chiar structuri cataratoare cu flori pentru tavan.

image7-aranjamente-florale-blitz-party

O metoda folosita de noi este sa asezam o singura floare minunata, de regula orhidee sau trandafir, in servetele de pe mese. Cand oaspetii sosesc si se aseaza la masa stiu ca acela este un cadou pentru ei – un sarut din partea universului. Un alt exemplu din categoria accentelor este utilizarea florilor pentru infrumusetarea spatarele scaunelor. Lista poate continua…

image3-aranjamente-florale-blitz-party

Munca aceasta cu florile este cel mai placut aspect creativ atunci cand organizez un eveniment marca Blitz Party.

Bucurati-va de ele!